man kan ha det sämre

Börjar 11.30 imorrn. Nästan så jag funderar på att gå upp tidigt för att hinna gå ner till bryggan innan jobbet.

laleh - snö


Så himla vacker låt. Hur kan jag ha missat den fram tills nu?

Men jag har inte glömt
hur det är att älska
Och jag älskar dig
ja jag älskar dig


-

Kiosken idag igen, kl 12-18 ungefär. Sålde en massa koooorv, bullar, kaffe och blablablablablaaaaaa..... Hörrni det här håller inte. Mitt liv kommer vara extremt ointressant de närmsta veckorna så vad sägs om att jag bara bloggar om det finns något lite intressantare att läsa om än korvar, getingar och disk?
Antar att ingen kommer svara så jag bestämmer att jag gör så.

Är ledig torsdag och fredag, har inte bestämt än om jag åker hem eller inte. Ska bli fint väder så jag kanske stannar, kanske kan lura hit någon..? Vänner, hör av er om ni vill komma hit!

Bjuder på en bild för att kompensera för mitt tråkiga liv:

Underbar "ögonblicks"-bild från Partille 2009.

nobody said it was easy, no one ever said it would be so hard

Dagens (nattens) konstaterande: mina inlägg skrivs numera tydligen alltid efter midnatt.

Idag (igår... fan jag måste börja skriva inläggen på rätt dag) började jag ju jobba. Halv åtta i morse var jag på plats i restaurangen, samlade ihop lite grejer för att sen åka ut till kiosken. Satt där kl.8-14 ungefär, och jävlar vad jag sålde. Har aldrig lyckats sälja så mycket på en dag, ca 4500 kr tror jag att det blev. Sålde i alla fall över 100 korvar... Sen blev det lite jobb i restaurangen i alla fall, men det kändes inte lika stressigt som förra året. Plockade disk och serverade öl, det var vad jag gjorde. Och sen lite kiosk igen. 10 timmar blev det, 10 timmar med OB. Helt ok. Fast det hade ju varit trevligt med 100% OB som vissa jag känner får, i restaurangbranschen får man "bara" 25%.

Imorrn börjar jag 12. Hur skönt som helst, jag är så förbannat trött. Ska försöka sova nu men musiken från Trosa stad (tullen skulle jag tro) skakar hela huset...


Coldplay – The Scientist

.

Lite halvdåligt väder idag... Så jag har spenderat dagen framför datorn, och fixat med lite bilder i photoshop. Lite bajen-bilder som tydligen ska bli stickers, hängde inte med helt om jag ska vara ärlig. Men det är vad jag har gjort i alla fall. Rätt kul faktiskt, fast jag är inte direkt speciellt bra på photoshop. Men det finns ju en väldigt bra sida, kallad google. Källan till allt typ. Så helt okej blev bilderna ändå...

Imorrn börjar jag jobba. Eller imorrn, om ca 7 1/2 timme börjar jag jobba. Japp, 07.30 ska jag befinna mig nere på golfbanan. Det är nämligen tävling imorgon, midsommargolfen. Ska sitta i kiosken i början tror jag och sen blir det restaurangen om jag har fattat det rätt... Får se hur det blir. Det var kaos förra året, så det skulle ju på ett sätt vara skönast att sitta kvar i kiosken resten av dagen. Fast jävligt segt dock.


Före och efter.
Lite snyggare blev väl bilden när jag fixat lite med den? Använde adjustment layers och lite vinjettering, inte så svårt faktiskt.

don't underestimate the things that i will do

Så jag bad ju om filmtips i det förra inlägget... Loggade in på bloggen och såg 3 nya kommentarer (prisa Gud typ!). Och så visar det sig att en var filmtips, två var spam. Kul. Men tack Ellen för ditt tips i alla fall! Taskigt ni andra.

Är hursomhelst i Trosa. Ligger ensam nere i "lillstugan" för resten av min familj sover uppe i stora huset. Stora borde nog vara inom citattecken det med, så "stora" huset antar jag. Allting är relativt. Känns lite jobbigt att jag ska vara här i ca tre veckor. Visst är det mysigt, och jag hade inte så mycket att göra hemma eftersom nästan alla jobbade och det var dåligt väder, men det kommer bli segt. Nästan så att jag längtar att dra igång med jobbet (börjar på lördag). Dessutom mår jag dåligt av att bara tänka på alla insekter. Vi (läs: pappa) har redat dödat en bålgeting (som var typ 10 cm, mellan ögonen... minst, jag lovar), förra året hade jag x antal mördarspindlar i mitt rum + en härlig liten myrväg tvärs över väggen. Och med liten menar jag E4an för myror.

Det var nog tillräckligt med dagens i-landsproblem för en vecka tror jag. Godnatt!


Adele – Rolling In The Deep

?

Ska snart gå och lägga mig för jag ska upp och köra spinning kl.11.15 imorrn. Hurtig tjej. Sitter just nu och fixar lite filmer eftersom jag drar till Trosa imorgon och behöver något att sysselsätta mig med om det blir dåligt väder...

Så, har ni några tips på bra filmer? Snälla söta kära vänner, svara då i kommentarerna om ni har någon film som ni tycker är lite extra bra. Ni är några stycken, och ni är extremt dåliga på att kommentera (!!!), så ni kan väl hjälpa mig lite nu?

catching fire

Okej så det blev inget spinningpass igår... Vet inte riktigt varför. Ena sekunden var jag taggad, andra sekunden kollade jag på klockan och hade missat bussen. Smidig tjej. Sen att himlen öppnade sig och helvetet bröt ut gjorde mig inte så taggad på att gå ut heller. Vad är det för jävla väder vi har?! Vill ha sommar, sol och +25 grader ju! Fast å andra sidan, jag som börjar jobba på lördag kan nöja mig med lite sämre väder nu och grymt väder från och med v.29...

Nu ska jag läsa klart min bok, Fatta Eld av Suzanne Collins, fortsättningen på Hungerspelen som jag skrev om förut om ni kommer ihåg? Har bara några sidor kvar, det var nära att jag körde en en-dags-utläsning igen... Kan inte riktigt sätta fingret på varför de här böckerna är så bra, så trollbindande. Antagligen är det den egentligen otroligt hemska storyn, som av någon anledning känns helt naturlig när man läser den. Är hursomhelst svårt att lägga ifrån sig dem.

Ikväll SKA det bli träning! Det blir pilates med Ellen. Awesome för jag har velat prova på pilates sen jag började köra passen i Huddingehallen. Fast hade egentligen inte tänkt att köra det idag, hade tänkt spinning + core. Men jag kör spinning imorrn istället!


are you strong enough to stand, protecting both your heart and mine?

Nu så skulle jag egentligen vara nere i Trosa och jobba. Trodde jag i alla fall, men det visade sig att jag börjar på lördag så jag får några extra dagar ledigt. Skönt, men det hade ju varit trevligt med lite bättre väder.

Ikväll ska träna, spinningpass kl. 18. Måste ju utnyttja gymkortet innan jag drar till landet i ca 3 veckor!

Random bild

Florence + The Machine – Heavy In Your Arms

i had everything, opportunities for eternity

Eken Cup 2011 blev inte direkt en rolig historia för mina tjejer. Tuff lottning gav oss de två bästa lagen i Stockholm (som sedan gjorde upp om guldet i A-finalen) och ytterligare ett par lag som var riktigt duktiga. Lägg till lite spöregn och lera, och ett lag med ganska små tjejer som inte alltid har de bästa och hårdaste skotten så kan ni själva räkna ut att det inte gick så bra för oss. Men men, det var faktiskt rätt kul ändå emellanåt. Särskilt när mina tjejer bestämde sig för att ge allt och dök ner i leran varje anfall.

Vi åkte ut rätt tidigt och hade alltså inga matcher idag. Men jag åkte tillbaka till fältet ändå för att titta på P-99 som tog sig ända till B-final. Tyvärr höll det inte hela vägen och grabbarna fick åka hem med en silvermedalj runt halsen, men medalj är medalj och jag tror att de var rätt nöjda ändå.

Igår var jag och såg den senaste Pirates-filmen. Den var inte värd 140 kr. Skulle nog vilja påstå att den var rätt så dålig. Så se den inte på bio, tips från coachen.

Hittade denna på en av mina tjejers facebook, de är så söta!


The Pretty Reckless – Make Me Wanna Die

-

Tänkte bara säga att jag lever. Har alltså inte drunknat i regnet (om det ordet ens beskriver gårdagens väder tillräckligt) även fast jag tror att det var nära ibland. Håller på att slockna och falla ihop över tangentbordet så skriver mer imorrn...

yeah

Måste testa det här med förtidsinställt inlägg...

Nu sitter jag antagligen och väntar på att bli upphämtad för ännu en härlig dag på lerfäl.. förlåt jag menar gubbängsfältet. Förhoppningsvis är det sol och vi slipper ha en dag som innehåller något som liknar det här:
Bilderna har jag tagit från Amanda och föreställer mitt (gamla) söta lag efter en match Eken Cup 2009.

i'm not complaining that it's raining, i'm just saying that i like it a lot more than you think, if the sun would come out and sing with me

Kom hem från Gubbängsfältet för ca en kvart sen. Eken Cup drog ju igång idag, och trots att vi har bett till vädergudarna den senaste veckan så har det regnat och varit relativt kallt hela dagen. Och så ska det fortsätta om jag har förstått det rätt. Fast imorrn skulle det eventuellt vara sol och då kanske till och med kameran får följa med till fältet... Hursomhelst regn + gräsplaner = lera. Vilket också är detsamma som... ja inte riktigt handboll i alla fall. Men någon form av det antar jag. Jag och mina 99or hade tur idag och spelade våra två matcher på konstgräs. Så det var blött och halt men vi slapp i alla fall leran. Tråkigt nog förlorade vi båda våra matcher, 10-4 mot Kyrkslätt och 10-8 mot Sollentuna. Vilket känns sådär, matchen mot Kyrkslätt hade vi nog förlorat oavsett förhållande men matchen mot Sollentuna borde vi ha vunnit.

I morgon blir det tidig match, kl. 9.00 mot Spårvägen, samling kl.8.00. Skönt. Sen ytterligare en match kl. 13.00 och senare på kvällen kommer några vänner hit och vi ska sen tillsammans dra ut till Erik och grilla lite.

Nu ska jag ner och duscha för jag är äcklig. Väldigt äcklig. Lerig, fuktig, svettig m.m. från idag, håret har inte tvättats på en evighet, benen är väl typ mer eller mindre ludna vid det här laget. Fräsch tjej. Sen ska njuta av sjukt god mat och sen tror jag att jag antagligen kommer slockna. Men gör jag inte det har jag lovat en vän att fixa lite med några bilder...


Muffins! Jag, Ellen och Terése bakade igår. Bilden är tagen från Ellen.




Panic! At The Disco – I Have Friends In Holy Spaces

and frozen to the bones, i am

Den där spinningen blev spinning + core, som sen tillslut blev bara core. Varför? Jo för att SL förstörde som vanligt. Hann helt enkelt inte med spinningen eftersom min buss var ca 25 min sen... Men lite crosstrainer blev det i alla fall + att jag dog på corepasset. Är så förbannat otränad, får skärpa till mig lite känner jag.

Gick sen och käkade lunch med Ellen och satt och snacka ett bra tag. Känner att vi alltid fastnar och snackar i flera timmar, men det är nice. Åkte hem och tänkte fixa lite med några bilder i photoshop, men fick lite hinder i vägen så det blev inte av...

Snart (tror jag) dyker några av mina vänner upp. Ingen aning om vad vi ska göra dock!


Woodkid – Iron

drive it like you stole it

Idag har jag inte hunnit med mycket. Gick nämligen upp vid typ kl.14. Men jag får väl skylla mig själv som ligger uppe och kollar på tecknad film (Atlantis ftw!) till halv fem...

Har haft träning med småbrudarna och möte angående ett par nya spelare, det är det enda jag har hunnit med. Imorrn tänkte jag kriga upp för att köra spinning kl.11.15, vi får se hur det går...

Nej men man kanske skulle ta och laga lite middag kanske? Det går utför med mattider när man är ensam hemma.


The Glitch Mob – Drive It Like You Stole It

america's got talent



-

Jag är uttråkad. Och det är dåligt väder så man kan inte ens plåga sig själv med att ligga ute och svettas i hopp om att få lite färg. Blä.

Så jag drar igång en film nu. Tänkte att ni var intresserade.

woodkid - iron



Fantastisk låt. Fantastisk video.

it's in the water

Tillbaka! Har varit fullt upp de senaste dygnen. Mer eller mindre iaf.

Som jag skrev sist så drog jag till Mörkö med mina underbara vänner i fredags efter skolan. Efter en förbannat jobbig resa dit (jag, carro och jimmy åkte kommunalt) så kom vi äntligen fram runt kvart över fyra, och då var det helt klart värt det. Galet mysigt ställe! Vi badade, solade, grillade, krökade, chillade, spelade kubb, sköt luftgevär och bara njöt av livet helt enkelt.

Jag drog hem på lördagskvällen medan resten av mina vänner stannade till söndagen. Men jag var bjuden på fest hemma hos Frazit, och jag ville träffa alla gamla vänner från mitt handbollslag. Men det var inte kul att lämna. Ville inget annat än att stanna samtidigt som jag ville till Huddinge. Ingen logik i den meningen... Det var hursomhelst jättetrevligt hos Frazit, men jag ångrar mig lite då de andra tydligen hade bästa kvällen ever borta på Mörkö. Fan det här är inte bra, hur ska jag klara av att vara isär från gänget i en hel månad sen när jag ska jobba?!

Igår chillade jag bara hemma på dagen. Den mesta tiden spenderades vid datorn för att ladda upp alla bilder från Mörkö på facebook. 344 bilder på ca ett dygn tycker jag är rätt bra jobbat. Fast "bara" ca 150 bilder ligger uppe på facebook nu. Och på lite bloggar har jag sett... Har absolut inget emot att folk använder mina bilder, men skriv gärna att det är mina bilder tjejer! En liten pik sådär... Inte för att det är några proffsbilder direkt, men jag är ju ändå typ stolt över mina bilder.

På kvällen kom Daniela, Terése, Alex och Ellen hit. Vi spelade lite kort, kollade på film och bara tog det lugnt helt enkelt. Ellen sov kvar, hon gick för en liten stund sen, och vi har bara suttit och snackat en massa sen vi vaknade. Och snart ska jag åka till min sjukgymnast. Om jag kommer ihåg rätt så är det massa hopptester som ska göras idag, wähå!

En bild från helgen, kanske bjuder på en bildbomb senare:


Kings Of Leon – Radioactive

!

Sommarlov! Mitt sista... Nu drar jag och gänget ut till Mörkö, stannar tills imorgon kväll och sen drar jag direkt till Frazit som har fyllt år och har fest. Ses om ett par dygn!

you gonna save me or not?

Värd skoldag idag. Hade "lektion" i ca 9 min. Och med "lektion" menar jag skriva utvärdering av kursen, äta 1 väldigt sur jordgubbe och dricka lite cider. Åkte sen på hemliga UF-äventyr med delar av min UF-grupp. Och därefter in till stan för att fixa födelsedagspresent till en kompis. Vi är fyra stycken som ska köpa tillsammans så vi kunde köpa lite mer fancy presenter om man säger så...

Skulle egentligen kört spinning på kvällen men hann inte, kom hem från stan för sent. Synd, för det var alldeles för länge sen som jag tränade nu, och jag var faktiskt sugen på att komma igång lite igen. Istället åkte jag hem och dog på soffan, men å andra sidan hade jag galet ont i huvudet så det kanske egentligen bara var bra att jag vilade istället för att träna.

Imorrn är det skolavslutning. Så då är det officiellt slut på tvåan (har väl egentligen varit det sen några dagar tillbaka...) och mitt sista sommarlov börjar. Känns lite konstigt faktiskt, nästan lite vemodigt. Har hört från så många f.d treor nu att man verkligen ska ta vara på sista året för att det går så fort, att man kommer sakna alla, att man kommer sakna tryggheten av att gå till skolan varje dag osv, att jag nästan blir lite nervös över att det bara är ett år kvar tills det är min tur att stå och hoppa på flaket.

Jag och mina kära vänner, snodde bilden av Terése:



Kyle Andrews – Sushi

i don't know what you've done to me, but i know this much is true, i wanna do bad things with you

Längtar inte bara till 15 november utan till 26 juni också. För då startar True Blood säsong 4 (i USA visserligen men men...). Så galet bra serie, bara 18 dagar kvar!



Jace Everett – Bad Things - Soundtrack Version

(y)

Vaknar upp, startar datorn, går in på mailen. Fyra nya = MVG i idrott, MVG i multimedia och två nya spelare (00or) till mina F-99or. Helt ok start på dagen.

Ska snart till skolan, och jag har en känsla av att det kommer bli betygssnack/utvärderingar hela dagen... Tror att jag kommer lyckas kamma hem två MVG till, i engelska och företagsekonomi. Övriga ämnen har jag ingen aning om, men jag hoppas ju på det bästa.

assassin's creed revelations


15 november - jag längtar! Jättenördig, jag vet.

i want to go where everyone goes, i want to know what everyone knows

Alltså vädret. UNDERBART! Man blir ju så lycklig... Och ännu lyckligare blir jag när jag tänker på att jag nu äntligen är helt klar med tvåan. Sista provet idag, matte (vg-prov), gick helt okej tror jag. Fast jag vet inte, det brukar alltid gå dåligt när jag tycker att det har känts okej.

Igår var jag i stan med mina vänner. Trodde att vi skulle fika/ha picknick men det blev inte riktigt så. Istället gick vi till djurgårdsbron (tror jag?) och tänkte hyra trampbåtar men det blev inte så heller, lång väntetid. Så vi vandrade längs Djurgården bort till Grönan och tog färjan tillbaka till Slussen. Egentligen var vi väl ganska korkade som inte låg och njöt av solen vid en strand/brygga men men...

Idag har jag hunnit med mycket. Matteprov i "morse" (kl.10 känns redan för tidigt, hehe), sen in till stan med Ellen på hemliga äventyr och sen till Långsjön där vi träffade några vänner ett tag. Stannade inte så länge, och gick sen hem. Löjligt varmt! Inte för jag klagar, men man svettades ju en hel del om man säger så... Nu har jag precis kommit hem från att ha varit och fotat lite vid min brorsas bal. Stiliga grabbar och snygga brudar. Och tyvärr några riktigt misslyckade klänningar om jag får säga det själv.

Ska alldeles strax iväg på fancy middagsbjudning hos ett par vänner. Det vankas pizza, och kanske lite rosévin också. Helt okej avslutning på denna överlag grymma dag!

Bjuder på ett par bilder från nyår, har varit så snålt med bilder här på sistone:



Panic! At The Disco – That Green Gentleman [Things Have Changed]

the hunger games

Idag har jag läst. Läst, bara läst, inget annat. Fick nämligen hem en bok idag, Hungerspelen av Suzanne Collins, som jag beställde för några dagar sen. Den var grym. Så grym att jag läste ut den... 300 sidor, gick rätt fort när man inte ville lägga ifrån sig den. Ska beställa hem del 2 och 3 också så fort de finns tillgängliga.


och jag har inga minnen från igår eller hur jag tog mig hem

Igår var awesome. Grymt väder så jag låg och solade på vår altan. Där är det typ alltid vindstilla och sjukt varmt så man orkar verkligen inte ligga där i mer än en kvart...

Sen på kvällen var jag på Grönan med mina vänner och såg på Petter och September. Det var nice, förutom att vi hade Sveriges största idioter precis bredvid oss. Men konserten var rätt bra, fast jag kan ju inte direkt säga att jag har lyssnat så mycket på någon av dem... De flesta av mina vänner tyckte att September var asdålig men jag tyckte i alla fall att hon var bra.

Har tyvärr inga bilder från konserten, tog inte med mig någon kamera för direkt efter så drog jag, Micke, Viktor och Daniel in till stan. Så vi lämnade alla små barn (hehehe) som inte får följa med ut på krogen på Grönan. Drog först till DAAM, där jag och tjejerna var förra veckan, och sen drog vi vidare till Nype där Daniela och hennes vänner var. Stannade till typ 02.30 så jag var hemma typ en timme senare. Och idag har jag galet ont i fötterna såklart, och dessutom fullt med blåsor för den här gången var jag barbent och hade alltså inga nylonstrumpbyxor som skyddade lite... Vi såg Kissie också. Söt tjej det där. Pinnsmal, ett par jättebomber och ett ansikte som det ser ut som någon har möblerat om lite. Tycker verkligen att hon ser ut som en konstig seriefigur. Men man får ju se ut som man vill och om hon trivs med att se ut så där så...


Petter feat. September – Baksmälla

don't touch me please, i cannot stand the way you tease

"Nu äntligen. Nu är jag klar med tvåan." Lögn, det blev en kompletteringsuppgift på feken (gjord) och extra-prov i matte på tisdag för att försöka höja mitt betyg. Vill verkligen inte ha ett G i matte C...

Igår så var det studenten för alla treor (eller f.d treor) på min skola. Kollade på utspringet och när de åkte iväg på sina flak, och det såg så förbannat härligt ut! Alla var ju så himla lyckliga... Åh vad jag längtar, och samtidigt så längtar jag inte. För jag vet att jag kommer sakna skolan trots att jag hatar den nu.
Hursomhelst så var jag hos en kompis på hennes mottagning sen på eftermiddagen/kvällen. Drog sen hem och slockade vid ett.

Idag har jag träffat Daniela ett tag. Vi satt ute och snackade lite skit, var mysigt att sitta nere vid vattnet i solen. Nu på kvällen var jag och såg Baksmällan del 2, och den var nice. Tror att jag tycker att 1an faktiskt är lite bättre, men den här var också kul.


Marilyn Manson – Tainted Love

RSS 2.0