2012-08-29

Idag har jag äntligen varit och klippt mig! Det var verkligen på tiden, mitt hår hade blivit så långt att det nådde ner till korsryggen och var allmänt slitet. Så jag valde att kapa ca 10 cm, fräscha upp det lite inför Barcelona.

Apropå Barcelona, det är bara ca 1 1/2 vecka kvar nu! Helt sjukt! Känns som om det var igår jag bokade fastän det är typ två månader sen. Tog ett varv vid Drottninggatan efter klippningen och köpte ett par enkla bas-linnen och en t-shirt att ha med (dock i höst-färger eftersom det är det som säljs just nu...). Har även beställt hem två par shorts och en bikini från Nelly, hoppas att de passar. Sen har jag även lite andra saker jag måste köpa, lite apoteksgrejer och så. Det har varit först nu de senaste dagarna som det faktiskt har börjat kännas på allvar, jag ska vara borta i en månad! Dags att börja skriva packlista och se till att allt finns på plats. Jag kommer ta med mig min dator ner och ska verkligen försöka blogga varje dag så jag startar en ny kategori nu: barcelona 2012. Det finns nämligen wi-fi i lägenheterna vi bor i, sjukt nice. Kommer självklart uppdatera instagram också!

hhk f-99

Då var det slut. KUL-helgen är slut, nycklarna överlämnade, alla dokument överskickade och borttagen från lagsidan. Jag har nu helt slutat som tränare för Huddinge HK F-99. Och det känns jobbigt, men inte så jobbigt som hade trott. Jag tror att jag fick ut det mesta jobbiga efter Partille, för då gjorde allt riktigt jäkla ont. Visst grät jag som jag alltid gör när vi sa hej då i söndagskväll (och ännu mer när jag kom hem och var ensam), men det känns okej nu för jag vet att tjejerna kommer ha det awesome med de nya tränarna och ledarna. Och jag vet att jag kommer åka och kolla på deras matcher i höst.

Jag är inte jättebra med ord. Jag vet inte riktigt hur jag ska försöka förklara för er hur det har varit att vara tränare till dessa underbara tjejer de senaste tre åren, hur jag ska förklara vad det har givit mig. Hur sätter man ord på känslor? Så jag tänker inte göra det, jag vet att de som känner mig vet hur mycket glädje mina tjejer har gett mig och jag vet att mina vänner som just nu är i samma situation vet exakt hur jag känner. Och den dag jag vill gå tillbaka för att läsa om det, så kan jag alltid prata med dem istället. Det räcker för mig. Så därför räcker det för tillfället att skriva: mina bästa handbollsbrudar i HHK F-99, ni är grymma och jag är så stolt över er. Jag kommer sakna er så otroligt mycket! ♥


du väljer själv hur långt du vill gå, hur kan det vara så svårt, har du svårt att förstå?

Igår kväll åt jag middag och gick på bio med Ellen. Det blev Pizza Hut och Snow White and the Huntsman. Himla mysigt att bara käka middag vi två, älskar alla mina vänner och älskar att umgås i grupp, men ibland är det skönt att vara lite färre. Filmen var däremot inte riktigt lika bra. Eller den var bra, men lite seg. Och Kristen Stewart har ju verkligen bara ett ansiktsuttryck...

Nu borde jag egentligen packa för imorgon åker jag iväg på KUL-helgen (träningsläger) med mina tjejer. Det gör ont i hjärtat att tänka på att det är det sista jag och Madde gör som tränare. I onsdags var vi och lämnade över hallnycklarna till de nya tränarna och de hade deras första träning. Jag och Madde kom i alla fall överrens om att försöka låta bli att grina under helgen. När vi säger hejdå på söndag kväll blir det gråtfest istället. Fyfan. Världens bästa tjejer, fan vad jag kommer sakna dem.


Nej nu måste jag verkligen packa. Och sen gå och lägga mig för det ser ut som om jag måste ta mig med buss till Huddingehallen imorgon, kl. 07.00. Skönt.


Kent – Isis & Bast

11 drunk guys play slender


Hahahahahahahahahahaha. Alltså det här kan vara bland det roligaste jag har sett. För er som inte vet: Slender är ett sjukt creepy spel. Man springer runt i en mörk skog och ska hitta några teckningar samtidigt som man blir jagad av Slender man (psykocreepy urban legends-figur). Skulle aldrig spela själv men det här är så jävla roligt!

kent, sjöhistoriska 2012-08-19


22 augusti 2009 blev jag kär. Då såg jag ett av mina favoritband, Coldplay, live på Stockholms Stadion och ända sen dess har jag älskat konserter. Musik ska absolut upplevas live för man får så mycket mer än bara musiken. Så många intryck, så många känslor. Jag älskar det.

Därför har jag sen ett tag tillbaka varit extremt lycklig för den här hösten/vintern kommer jag gå på fyra konserter (fem om räknar Swedish House Mafia) med några av mina favoritartister/band. Först ut var Kent som jag såg i söndags på Sjöhistoriska på Djurgården.

Var där med det största Kent-fanet jag känner, Lindahl, och det var stört bra. Vi kom till Sjöhistoriska ca 15.30 och började köa fram tills insläppet 18.00. Väl inne på "arenan" så valde vi att köpa mat och satte oss sen i gräset och käkade. Sjöhistoriska är förresten ett supermysigt ställe och fantastiskt för konserter. Enda tråkiga under kvällen var att någon timme efter insläppet så började det spöregna (ingen överdrift) och eftersom vi bara hade ett litet paraply att dela på så blev vi såklart genomblöta. Helt sjukt vad mycket det regnade! Så att sitta och vänta i ytterligare någon timme i dyngsura jeans var ju ingen höjdare men när Kent väl kom på scen vid 21-tiden så glömdes det bort snabbt.

Kent var awesome som vanligt. Förutom att de sjöng och spelade grymt så hade de även en stört bra ljusshow. Allt var så jäkla bra. Jag gillade när de spelade deras "halvgamla" låtar mest (eftersom de är dem jag är typ uppväxt med) men även deras nya låtar var asbra, även fast jag knappt lyssnat på den senaste skivan för jag lite halvt har ratat den. Så bra är livemusik, låtar som jag tyckte var mindre bra tycker jag är awesome efter att hört dem live.

Efter konserten försökte vi och alla andra 1000-tals människor ta oss hem. Vi hade tur nog att komma på en buss (och även få sittplatser, hallelujah!) men eftersom det var fruktansvärt många bilar och ett fantastastiskt stoppljus som släppte igenom ca 5 bilar i taget så tog det oss ca 45 min att rulla 250 m. Segt. Missade tunnelbanan och orkade inte vänta en halvtimme så kvällen slutade med en taxitur hem med Sveriges mest pratglade taxichaufför!

i've learned to lose, i've learned to win

Jag har ingen lust att skriva om mina dagar här. Inte för att jag har tråkigt, men jag gör verkligen inget som är intressant att läsa om och jag tror att jag i framtiden kommer komma ihåg vad jag gjorde på Gotland på somrarna... Kort summering: fint väder - stranden, dåligt väder - hemma i soffan. Idag var vi i och för sig i Visby, men det var första och enda gången den här resan.

Men jag har faktiskt en kul grej att skriva om! Idag fick jag ett brev från mitt försäkringsbolag. De har fått in min läkares invaliditetsbedömningsrapport och bedömt att jag är 5 % invalid vilket innebär att jag får ut 66 000 kr på min försäkring! Hur jävla nice är inte det?! Äntligen så får jag ut något bra på mitt skitknä. Så nu är pengarna inför Australien nästa år klara, känns sjuk awesome. Och då har jag inte fått ut pengar från min andra försäkring från handbollsklubben och för mitt "vanprydande ärr" så det rullar nog in ytterligare några tusenlappar.



Mt. Eden Dubstep/Lisa Miskovsky - Still Alive

RSS 2.0