stockholm vaknar långsamt och jag är full igen

Nu äntligen. Nu är jag klar med tvåan. Idag lämnade jag in sista arbetet, och spelade upp på gitarren (MVG!). Galet skönt! En sån sjuk lättnad, har aldrig varit med om liknande! Överlevde den här helvetesvåren, och får äntligen njuta av att inte behöva göra någonting. 12 veckor innan trean börjar igen! 3 månader av ingenting...

...så vad ska jag göra nu? När man inte behöver plugga?


Kent – Columbus

this could be the end, this could be the end

Träningen med tjejerna gick bra. Vi körde målvaktsträning, eller ja, Madde körde målvaktsträning. Jag var med och sköt. Satan vad dålig jag är! Rätt pinsamt faktiskt. Så jävla kul att efter träningen när vi frågade om det var någon som kunde tänka sig att stå i mål på Eken Cup så ville typ alla! Tidigare har vi ju fått hota med att det blir rätt tufft att lita på ribban och stolparna tar allt, och tvinga någon att stå. Så nu slipper jag ju det i alla fall! Har ju andra problem till Eken, t ex så har jag tre 9m-spelare och typ åtta 6m-spelare...

Över till något annat. Var ju ute med brudarna igår, och det var rätt awesome. Vi startade hemma hos mig (jag, Daniela och Terése, Emma kom senare efter hon jobbat klart...) och åkte sen in till stan. Började på något ställe som heter DAAM, drack lite cider och ett par shotar. Stannade inte så länge utan drog vidare till Gaudi sen, och stannade till stängning. Helvete vad ont i fötterna jag hade igår (och idag!). Att dansa i stenhårda 10cm-klackar är inte så jävla skönt faktiskt, men man får ju snygga ben...

Tog tunnelbanan hem 03.23 och tänkte; yes nu hinner vi ju till sista nattbussen. Skulle till och med få vänta i Fruängen i ca 10 min. Men nej det var något fel på t-banan, så vi missade bussen... Så jag gick hem. I regn. Enda positiva var ju att klockan då hade blivit 4 så det var ljust ute...


Kings Of Leon – The End

-

Vaknade för typ 50 min sen och om en kvart blir jag hämtad, ska på träning med mina småbrudar i skogås! Fys en timme, handboll en timme - vi kör hårt med dem! Igår var nice, idag mår man väl som man ska... Men jag berättar mer om det sen, måste byta om nu!

there's nothing wrong with just a taste of what you've paid for

Segt. Seg dag, segt väder, segt... ja jag vet inte riktigt men segt är det iaf. Men samtidigt så skönt att kunna sova ut för att det är helg och för att jag mer eller mindre är klar med tvåan nu. Har kvar gitarruppspelningen på måndag och lite småfix kvar på mitt multimedia-arbete men sen så! Samhälle/psykologi-rapporten blev ett skämt förresten, om det var någon som ville veta. Jag skäms faktiskt lite över den, det var pinsamt att lämna in den. Så pinsamt att det tydligen fortfarande sitter kvar någonstans i mitt undermedvetna och letar sig in i mina (extremt konstiga) drömmar.

Ikväll är det utgång på g! Daniela har tjatat sen i söndags om att vi brudar ska gå ut och hon verkar vara så sjukt taggad att jag nästan blir lite rädd... Men det blir nog awesome!


Panic! At The Disco – The Ballad Of Mona Lisa

let's not forget we are so strong, so bloody strong

Random väder idag. Spöregn, solsken, blåst, vindstilla. Aprilväder i maj... (man vet att man inte har mycket intressant att skriva om när man börjar diskutera vädret)

Anyway, gick bara på en lektion imorse, idrott... Boxercise. Var någon kille ur en annan klass som skulle hålla i en ledaruppgift. Var rätt jobbigt, så jag lär väl ha träningsvärk imorrn.

Ska snart iväg på klubbens årsmöte. Vi har för första gången valt årets spelare, tyckte att tjejerna var tillräckligt gamla för det i år. Så vi ska inför resten av klubben ge en motivering och berätta vem vi har valt, så jag tänker tvinga Madde att prata.

Sen blir det plugg resten av kvällen, och när det är klart så är jag klar med tvåan! (fast jag har iof gitarr på måndag med det är inte riktigt samma sak, och ett "rollspel" på feken men det är skitsamma...).


Franz Ferdinand – Come On Home

...................................

Jag vet att mer eller mindre inga av mina vänner (vilka är de enda som läser min blogg, HEJ PÅ ER!) kommer bry sig om innehållet i det här inlägget men jag måste få skriva det här... Få ut känslorna typ, reagera lite.
Saxat från klubbens verksamhetsberättelse säsong 10/11:

F00
"Vi har ett samarbete med F99 då vi tränar tillsammans. Några av våra tjejer matchspelar även med F99. Vi blir väldigt många på träningarna, mellan 30-40 st. För att kunna nivåanpassa träningarna har vi delat in lagen i 4 olika träningsgrupper. Vi gör i grunden samma övningar men kan på detta vis förenkla och avancera övningarna så att de passar rätt behov. Detta har fungerat mycket väl både för tjejerna och för oss tränare. Till hösten hoppas vi på ett fortsatt samarbete med F99. Det optimala vore att ha en gemensam träning och en med enbart vårt lag."

Observera meningen "Detta har fungerat mycket väl både för tjejerna och för oss tränare". Eh... Alltså tillåt mig att skratta.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Vafan, har de ens varit närvarande på träningarna? (när jag tänker efter, så nej.). Det har INTE fungerat mycket väl för varken oss tränare eller för tjejerna. Herregud vi har varit ca 30-40 spelare på träningarna! Det hade ju inte varit ett speciellt stort problem egentligen, om det inte vore för att jag och Madde (som tränar F-99 tillsammans med mig) måste ta hand om alla 40 tjejer för att F00 knappt har några tränare själva? Alltså inget ont om hon som tränar F00, det är bara det att hon inte riktigt har tillräcklig kunskap att träna tjejerna. Eller hon kanske har det men inte riktigt är kapabel till att lära ut det till tjejerna, ingen riktig pondus. Och monstret till mamma som styr hela laget med järnhand behöver vi inte ens prata om... (elakt? ja kanske men ärlighet varar längst).

Nej det ska bli så jävla skönt att få starta om på nytt till nästa säsong och bara träna våra underbara 99or. Att vara bara runt 14 tjejer som alla lyssnar och vill lära sig. Visst var det inget fel på 00orna (alltså tjejerna), men hela grejen blev ju så fel. Hoppas att situationen för de tjejerna löser sig, förbannat synd om dem annars.

Tack för mig.

help i'm alive my heart keeps beating like a hammer

Är så sjukt trött... Blev inte allt för mycket sömn i natt, satt upp med litteraturarbetet till runt halv ett och var i skolan imorse vid 7.50. Skulle verkligen vilja gå och lägga mig men jag måste komma igång med samhälle/psykologi-rapporten, ska in på torsdag. Åh vad jag vill ha en varm sommardag på Tofta strand nu!

Nej jag ska ta och koka lite te nu, och se om det får mig att vakna lite. Bjuder på ett par bilder från helgen för två veckor sen:



Metric – Help I'm Alive

!

Livet är ett enda virrvarr (töntigt/coolt ord) just nu! Allt ska vara klart, och det ska vara det NU! Jag tror jag kommer hinna bli galen innan det blir sommarlov...
Aja ville mest visa att jag lever, måste rusa vidare igen. Next stop, huddingehallen och träning med tjejerna och killarna, därefter möte med ungdomsansvarig i klubben och sen kötta samhälle/psykologi!

look at the stars, look how they shine for you

Har spenderat dagen i Farsta centrum tillsammans med familjen. Var på jakt efter en kostym till min lillebror som har bal om någon vecka. Själv köpte jag inget, eller jo nu ljuger jag, fick faktiskt med mig två av nagellacken jag pratade om igår, nr 242 och 247. Glad tjej!

Sen hade jag träning med mina småbrudar, 1 timme fys och 1 timme handboll, i skogås. Åh vad de hatar mig när jag plågar livet ur dem på fysen (hehe). Nej men det gick faktiskt rätt bra (förutom att två st fick typ andnöd, läskigt men löste sig med lite astmamedicin)...

Nu ska jag fortsätta med mitt litteraturhistoriaarbete, bara det och en samhälle/psykologi-uppsats kvar, sen så är det slut på tvåan! Awesome.


Coldplay – Yellow

blinded by rainbows

Jag är en sucker för nagellack. Har galet många, ni vet så där många så att man typ bara hinner använda dem en gång innan de torkar igen. Och ändå kan jag inte låta bli att köpa fler! Det blir ju inte direkt lättare av att Depend (grymt bra märke) släpper nya sjukt snygga nyanser hela tiden, nu har de släppt årets sommarkollektion:

Ge mig! Vill ha alla typ, men mest 242, 247 och 122. Någon av de + solbränd hud = galet snyggt. Dessa lär nog hitta hem snart...

Just nu har jag nr 41 på naglarna, en helt underbar metallicblå färg. En av mina favoriter, ser ut så här. (Inte min nagel dock!)

 













































The Rolling Stones – Blinded By Rainbows


infect me with your love and fill me with your poison

Överlevde nationella, det blir nog ett G. Gick utan att göra de sista 3 frågorna, kände att det inte var någon idé + att jag var tvungen för att hinna äta lunch och sen börja förbereda inför nästa prov... Slutprov i Färg, Form och Stil, vilken skämtkurs egentligen. Visst har det varit kul att lära sig sminka och så, men seriöst, betyg i styling? Hursomhelst så gick det väl inte så jättebra, hade svårt att hitta rätt kläder till min modell terése så det blev bara ett VG... Så det blir bara VG i slutbetyg också.

Sen på kvällen åkte jag hem till Micke med Carro, Daniel och Jimmy. Såg på Big Brother (som jag inte följer och därför inte fattade så mycket) och Scary Movie. Åkte hem sen och somnade direkt, trött tjej.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Eller jo, ikväll ska jag på middag hos några vänner. Hade egentligen velat följa med några andra vänner ut men nu har jag lovat att följa med på middagen + att det inte är schysst mot min kompis som kommer vara där om jag bara drar. Men det blir nice ändå!


Katy Perry – E.T. (feat. Kanye West)

...

Oj vad jag inte borde skriva det här just nu men jag orkar inte plugga matte mer. Det ger inget ändå, hoppas att jag kan skrapa ihop till ett G imorrn på nationella. Matte C, vilket skämt alltså. Har de senaste 5-6 åren klarat mig igenom matten genom att läsa läroböckerna då mina lärare verkligen har varit brutalt dåliga. Men boken vi har nu i Matte C är helt åt helvete och mitt betyg har därav gått helt åt helvete det med. Och jag som hade som mål att inte ha några G:n i mitt slutbetyg....
Kommer sitta och garva hysteriskt åt frågorna i 4 timmar imorrn.

high five for first kiss

What if life was this simple? Kan vara den sötaste videon jag har sett, jag menar, minen på lillkillen vid 0.34 är ju helt oslagbar!


civil twilight - letters from the sky


arietta

Vår gitarrlärare har äntligen kommit tillbaka, han var varit sjukskriven galet länge... Och eftersom min kära skola tydligen inte kan fixa vikarier så har vi inte haft gitarr på över 2 månader, alltså = ingen handledning, inget material och för vissa ingen tillgång till gitarr. Så nu har vi typ 2 veckor på oss att lära oss nya låtar + ackord och spela upp för vår lärare om vi vill ha högre betyg än G... Men jag är inte bitter.

Hursomhelst här är låten jag ska spela (från 0.00-0.30):
Inte alls svår, nej nej...

oh when will i learn? all you do is push me back in the dirt

Lite smått random dag idag. Åkte som sagt till skolan tidigare imorse för extra matte (vi var typ 8-10 personer där...). Den höll inte på lika länge som vi trodde, utan slutade redan strax innan tio. Så jag åkte hem då, eftersom vi hade valfri arbetsplats på lektionerna som var kvar. Rätt soft, åkte hem och slockna på soffan ett par timmar...

Nu på kvällen har jag haft träning med småbrudarna och smågrabbarna, den var bra som vanligt. Lärde mig massa nya grejer, som vanligt... Ska äta middag nu (dör av hunger) och sen ska jag försöka plugga (får väl se hur det går...).


La Roux – Quicksand

-

Har kommit fram till att det faktiskt är rätt skönt att promenera (hör och häpna gott folk...). Denna fantastiska insikt kom till då jag var tvungen att gå hem från Heron City eftersom bussarna inte går så ofta vid den här tiden på dygnet, den här delen av veckan. Nackdelen med att se på bio på en vardag. Var hursomhelst och såg Limitless med ett gäng grabbar, den var faktiskt helt okej. Mer än okej faktiskt, men den var lite seg vid ett tillfälle så det drog ner betyget lite.

Imorgon har vi extramatte inför nationella (matte c) som är på fredag. Skippar sovmorgon till 11.05 för att plugga matte i 2 1/2 timme, men vad gör man inte för att försöka höja betyget?


jag är livrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö

Igår var rätt nice, men inte så mycket drag direkt... Vi satt mest ute och snackade typ. Hade tur att få skjuts av en klasskompis både dit och hem, galet skönt att slippa gå! Kvällens var helt klart när några av grabbarna kom och en av dem tappade hela deras vodkaflaska på stengolvet. Så det vart ju inte så mycket dricka för dem sen haha!

Nu ska jag snart åka till skogås, har träning med mina tjejer 16-18. Vi ska fys utomhus i timme först, får se om de orkar.... Hehe.


Kent – Mannen I Den Vita Hatten (16 År Senare)

!

Står i köket och fixar det sista innan jag ska dra. Väntar bara på att få veta vilken buss jag ska ta och sen sticker jag! Ha en bra kväll!
Helt sjukt vad jag är snygg ibland...

someone that you think that you can trust is just another way to die

Spelarmötet i onsdags gick bra. Vi höll på i två timmar och pratade bl a om nästa säsong, lät tjejerna komma på lite regler för laget osv. De är rätt sköna våra småbrudar, haha. Många av mina vänner förstår inte varför jag tränar tjejerna, jag får ju ingen lön och det tar grymt mycket tid (två träningar/vecka, matcher, cuper, möte, planeringar m.m.), men jag tycker att det är sjukt kul. Deras framgångar är ju mina framgångar, både handbollsmässigt och socialt. Okej, nu låter som om jag är hur bra som helst, men ni förstår vad jag menar. Har en del blyga tjejer som vågar så mycket mer nu när dom spelat ett tag, pratar mer, tar för sig mer osv.

Annars har det rullat på som vanligt... Igår var jag på bio med Ellen, Micke och Daniel och såg I Am Number Four. Var väl inte den bästa filmen jag har sett, men det var helt okej och han som har huvudrollen är snygg och det gör ju inget om man säger så. Men det spårade helt i slutet, haha!

Ikväll ska jag på fest hemma hos en klasskompis, blir nog awesome.


Jack White & Alicia Keys – Another Way To Die

don't you smile like you smile 'less you mean it

Det märks att det börjar närma sig sommaren, det är full fart på det mesta just nu. Jävligt långt inlägg blir det nog förresten.

I lördags var jag på 18årsfest hemma hos Daniela, det var asnice. Trevlig kväll, trevligt folk, kan det bli bättre? Vaknade upp förvånansvärt pigg och glad dagen efter och drog med Ellen, Daniel och Viktor för att käka frukost/lunch på max. Tror inte jag har ätit där förut faktiskt, gott var det fast krångligt att beställa. Så jag är nog fortfarande mer donken-fan...

Träning sen på kvällen i Skogås med mina tjejer, den blev lite annorlunda. Många sjuka/skadade/borta på annat resulterade i endast 5 spelare. Men det blev rätt bra ändå, passade på att börja öva på lite nya grejer.

Seg dag i skolan i måndags. Höll på att somna på sista lektionen (historia...), kunde verkligen inte hålla ögonen öppna. Hade sovit så sjukt dåligt natten innan, så egentligen hade jag nog behövt åka hem och sova direkt efter skolan. Men nej, jag åkte till min sjukgymnast, körde rehab (dog som vanligt) och stressade sen hem. Därefter snabb dusch, äta middag, sminka mig och sen till Daniela för att fixa lite inför kvällen. Följde nämligen med henne på studentskiva lite spontant (min andra vän som skulle gått egentligen mådde lite dåligt så jag köpte hennes biljett). Skivan var på Collage, och det var grymt. Dock kände jag typ bara 2 (+ 2 andra som jag träffat lite snabbt tidigare bara), och Daniela kände typ alla (hennes skola...).

Tur för mig att vi typ inte gick i skolan igår, var galet trött. Vi gick bara på UF-mässan (SM) mitt på dagen och sen var vi klara. Och på kvällen var det träning tillsammans med grabbarna och det var lika kul som förra veckan!

Nu ska jag snart på spelarmöte med mina småtjejer (och nästa vecka är det föräldramöte... och veckan därpå årsmöte...), så nu blir det middag!


Tiger Lou – Nixon

i wanna love you but i don't know if i can

Vad ska jag göra med dig människa?

Kan någon slå mig i huvudet med något hårt och se till att jag fattar hur patetisk jag är ibland?

Och emellanåt vill jag bara fly och börja om på nytt, ett helt nytt liv någon helt annanstans...


Coldplay – X & Y

vem är den roligaste du vet?

Jag har ganska dålig humor så skrattar åt det mesta. Eller dålig är väl fel ord, men alltså jag är en sån som garvar åt saker som andra tycker är löjligt/tråkigt/irriterande. Men jag vet inte riktigt om jag vet någon person som är extra rolig direkt. Har väl haft ett par klasskamrater genom åren som har var lite "pajaser", men annars vet jag ingen som jag känner... Komiker är väl generellt roliga, parodier på youtube (PistolShrimps är grymma!), filmer/serier osv.


take me to the place i love, take me all the way

Lördag och det känns förbannat skönt. Överlevde fyra-provs-veckan och nu laddar jag inför ikväll. Min kära vän Daniela fyllde 18 år i veckan så ikväll ska hon firas! Får se om jag lyckas få tag på lite bilder, min kamera har jag lånat ut till mamma som ska fota vårt hus på Gotland (det ska hyras ut i sommar). Annars hade jag tagit med den och fotat själv, men men, jag hoppas att någon annan har kamera.

Red Hot Chili Peppers – Under The Bridge

?!

Ska man tro på det där? Eller är det bara ett elakt skämt från smhi? Känns ju lite för bra för att vara sant just nu.

did it again love, i got it all wrong

Vuxenpoäng på mig idag. Har ställt mig i bostadskön och fört över pengar till ett bankgiro (betalning för några par smycken jag har beställt) för första gången.

Annars idag så har vi fått hem två(!) nya bilar, vilket känns lite löjligt. Jag menar, vad ska grannarna tro? Vi har hursomhelst sålt mammas bil och köpt en ny, och pappa har bytt ut sin tjänstebil mot en annan... Och den nya bilen (den som ersatte mammas gamla) är en cab. Det gillar vi! Det är nu det skulle sitta fint med ett körkort...

Nu ska jag plugga inför mitt prov imorrn, smink/frisyr/mode-historia. YEAH


Shakira – Did it Again

vilka bloggar läser du?

Jag läser en jävla massa bloggar faktiskt... Varför vet jag inte riktigt, vissa är faktiskt inte speciellt bra längre men jag gör det av gammal vana antar jag. Hursomhelst, dessa bloggar läser jag:

Lindahls
Frazits
Kenza
Egoinas
Knivlisa
Lindas sminkblogg
Lisaplace
Carros
Ellens
Lekintekatt
Nevnarien

+ vissa andra emellanåt. Vänners bloggar är ju helt klart de som är roligast att läsa faktiskt. Och knivlisas, hennes humor gillar jag.

(y)

Har precis bokat en fotokurs i slutet av sommaren på Fotografiska Akademin. Det är en grundläggande tredagarskurs för ungdomar mellan 14-18 år så det passar mig perfekt! Jag har ju en kamera och jag gillar att fotografera men jag kan inte alla manuella inställningar på kameran. Har länge velat gå en fotokurs så det kommer bli grymt tror jag.

Ren tur att jag kunde gå kursen faktiskt, att den fick plats i mitt fullspäckade sommarschema. Känns som mer eller mindre hela min sommar är planerad in i minsta detalj, lite tråkigt faktiskt... Hade väl egentligen velat ha lite fler tillfällen att vara spontan på och jag ångrar lite att jag sa till min arbetsgivare att jag kan jobba i fyra veckor. Men men, jag tjänar ju pengar iaf och cash is king, eller?

Min sommar:


Har inte riktigt bestämt mig helt än om vad jag ska göra direkt efter skolavslutningen... Antingen följer jag med familjen till Frankrike eller så hänger jag med gänget ut till Viktors landställe. Åh jag kan verkligen inte bestämma mig!
Sen så ska jag ju självklart inte jobba 4 veckor i sträck, har bara inte fått något schema över arbetstider än...

en bild på dig för 1 år sen

Hittade ingen bra bild... Så jag tog 4 lite halvkassa:


oh baby he's so cruel but i'm still in love with judas baby

Skön dag idag. Efterlängtad sovmorgon till 11.05, sen samhälle, lunch och psykologi. Gick sen och fikade med Ellen, och sen vart det turbo hem för att hinna byta om till träningen med småbrudarna och grabbarna. Vi hade träning med våra F-95ors tränare (95orna är bland de bästa i Sverige...), och det var verkligen inspirerande (jag vet, fancy ord men jag hittade inget bättre). Hon säger och visar alla de små sakerna som gör att det stora hela blir så bra. Jag antecknade efter, hehe...

Satt och tittade på damerna + F-95 och F-96 som körde ett friskis-pass till kl.19, då körde jag spinning. Det känns bättre och bättre för varje spinningpass, skönt att känna att konditionen börjar komma tillbaka. Däremot höll mina ben, särskilt vaderna, på att avlida. Har så grym träningsvärk från rehaben igår...

Imorgon är jag ledig! Underbart skönt. Måste dock plugga hela dagen men jag har ändå inte så mkt bättre för mig... Har ju tittat klart på True Blood säsong 3 nu, fan vad skaparna av den serien är bra på cliffhangers. Måste ju vänta tills i sommar för nästa säsong.


Lady Gaga – Judas

hard work

Helvetesveckan har inletts. Jag har fyra prov den här veckan och allmänt jobbiga lektioner utöver det... Första provet var idag, matteprov, och det gick väl inte så jättebra direkt. Hoppas jag lyckas skrapa ihop tillräckligt med poäng för ett VG. Det enda trevliga med den här veckan (skolan alltså) är att jag har sovmorgon imorrn till 11.05. DET gillar vi! Älskar när lärare är iväg på kurs. Och dessutom har jag resursdag på onsdag, men jag vet inte om jag är ledig eller om någon lärare har bokat in något...

Måndag: Matteprov
Tisdag: Sovmorgon!
Onsdag: Resursdag, ledig (?) kötta inför FEKprovet hursomhelst...
Torsdag: FEKprov - bokslutsanalys
Fredag: Nationella engelska - writing och FFSprov, sminkhistoria typ (?)

Sen så jävlar är det helg!
Fredag: fest hos en kompis, kanske (y)
Lördag: FIRA DANIELAS 18ÅRSDAG (som är imorgon, grattis!)
Söndag: ...vila efter helgen? Träning med småbrudarna på kvällen iaf.


The Sun Harbor's Chorus-Documentary Recordings – Hard Work

testar

Testar att blogga från mobilen...

Är precis klar med dagens rehab, min sjukgymnast har kört slut på mig. Först var det några helvetesövningar som var grymt jobbiga för låren (och för min helt klart obefintliga kondition...) och sen var det vadernas tur att dö. Mina ben skakar fortfarande.

Just nu sitter jag och väntar på mina föräldrar som ska plocka upp mig här, förbannat skönt att slippa gå till pendeln i den här kylan, det tar nämligen en kvart (min sjukgymnast håller till vid st eriksplan). Apropå kylan, vad är grejen med den?! Känns helt ofattbart att för en vecka sen låg jag och solade på en brygga och några av mina vänner badade...

!

Förbannat trevligt med lite champagne såhär på söndagskvällen! Mamma fyller år idag OCH hon gjorde en hole-in-one! Hur awesome är inte det?! Så grattis grattis (även fast jag är hyfsat övertygad om att du aldrig kommer se det här)!

Tillbaka till matteboken...

Hehe groteskt stor hand...

someday i'll wish upon a star, wake up where the clouds are far behind me

Då var Mixcupen slut för i år. Vi gjorde inte någon jättebra turnering direkt, båda lagens första två matcher spelade vi uselt faktiskt. Men å andra sidan var motståndet ett år äldre och grymt duktiga... Och våra tjejer och killar som är ganska små hade helt enkelt för mycket respekt. Efter gruppspelet stod det klart att båda lagen gick till B-slutspel, kval spelades igårkväll och ena laget åkte ut och andra gick till kvartsfinal idag. Tyvärr så torskade vi den också, för dålig inställning i andra halvlek. Men spelarna har haft kul tillsammans och det var ju faktiskt det som vi ansåg vara viktigast den här helgen. Faktiskt riktigt kul att se hur killarna och tjejerna beter sig tillsammans, haha.

Igårkväll var det valborg, jag stressade hem från Sollentuna (där cupen spelades) och tog bussen ut till Erik för att träffa gänget. De hade grillat tidigare på kvällen och jag ville verkligen vara med! Mysigt ju.. Men vi hade ju sista matchen kl. 18.00 så det gick inte...

Nu måste jag plugga, har ett underbart matte C - prov imorrn som typ halva mitt betyg hänger på. Hallelujah!


Israel Kamakawiwo'ole – Over The Rainbow / What A Wonderful World

RSS 2.0