i want the sun the shine, all the time, is that too much to ask?

Nu ska jag ut och njuta i solen i några timmar! Jobbet börjar 14.00 (y)...


Cee-Lo Green, Brendon Urie, Patrick Stump, Janelle Monae, & Travis McCoy – Open Happiness - Original Happiness


with your feet on the air and your head on the ground

Sjukt galen dag... Midsommartävling på golfbanan och alltså grymt mkt människor som käkade på restaurangen. Alltså galet mkt disk. Helt seriöst, jag har aldrig varit med om värre. Tallriksstaplar på hela bänken, vi hade disk stående i sköljvasken, disk i ett annat rum. Glas stod till och med på golvet. Det var löjligt mkt helt enkelt.
Svettigt säger jag bara.

Imorrn blir det däremot aschill, kiosken i ett par timmar. Är rätt tråkigt egentligen men man blir iaf inte trött i fötterna...

Awesome bild

Pixies – Where Is My Mind?


det finns inga ord, på det här jävla språket

Lite svårt att hitta ngt intressant att skriva om här. Dagarna ser mer eller mindre likadana ut; jobb, äta, sola och sola, typ. Idag satt jag i kiosken igen, jävligt tråkigt egentligen, inte speciellt utmanande om man säger så... Men det funkar ju, och det är ju alltid ett jobb. Dessutom började jag kl 14, nice!
Igår däremot jobbade jag inne i restaurangen, gjorde mackor, torkade bord, stod i disken. Väldigt mkt diskande. Egentligen ganska äckligt men man vänjer sig väldigt snabbt. Helt galet vad man blir trött i fötterna av att stå upp i ca 7 timmar...

Imorrn blir det restarangen igen, tidigt - börjar redan vid 8. Det blir att göra mackor, och dessutom ska jag lära mig kassan... Vi får väl se hur det går, hahaha. Nej men det blir nog bra.


Kent – Det finns inga ord


won't you take me where the street lights glow?


Foto: jag (förra året)



Coldplay – Life In Technicolor ii


har du tänkt på att vi nästan aldrig lyfter vår blick från marken?

Nu har jag äntligen tid att skriva. Eller snarare har tid och orkar skriva för jag har verkligen varit så galet trött... Jag är iof rätt trött nu också, ingen sovmorgon idag heller.

Eken är iaf slut för iår, galet nice väder lördag och söndag - jag är rätt så solbränd i ansiktet. Och heja svennebrännan säger jag... Men det blir väl så när man är ute i solen från tidig morgon till kväll. Mina tjejer åkte iaf ut i 1/8-finalen, helt okej ändå. Trötta tjejer efter 3 dagars slit, många skador (stukad fot, stukad handled, stukad tumme, andningssvårigheter, smällar mot revbenen m.m.), inlånade yngre spelare osv. Men på det stora hela en rolig turnering.

Nu sitter jag nere på vårt landställe i Trosa, jag har lyckats få jobb nere på golfbanan här... Så idag har jag suttit i kiosken i drygt 4 timmar, jävligt chill faktiskt. Att få betalt för att mer eller mindre göra inget, sälja lite kaffe och mackor typ. Men imorrn jobbar jag i restaurangen så då blir det nog lite mer att göra.

Nej nu ska jag nog sova, eller borde sova iaf...

Bild: jag (förra året)

Kent – Vy från ett luftslott - Punks Jump Up Remix


.

Foto: Jag

Min favoritbild från idag. Det är allt jag bjuder på just nu, är alldeles för trött för ngt annat... Har varit uppe sen 7.30 så nu tänkte jag faktiskt gå och sova. Imorrn blir det mer handboll, finalspel för en del huddingelag.


oh my god i can't believe it

Sjukt trött efter en lång dag på gubbängsfältet.

Jag är ju som sagt tränare för HHK F-99 som är ett relativt nystartat lag, vi drog igång i höstas. Av alla 9 tjejer som vi har är några mer eller mindre helt nya (från i höstas eller senare...) eller har ngt års erfarenhet. Spännande blandning helt enkelt. Eken Cup är våran första... Ja, våran första på mkt. Första turnerning, första utomhusmatcherna och framförallt, första gången vi spelar match på stor plan (alltså med 6 spelare + målvakt). Sjukt roligt och vi hade verkligen inga förväntningar inför den här helgen.

Och hittills har det gått över förväntan, 2 förluster och 2 vinster! Jag hade verkligen inte trott att det skulle gå så här bra, för mig hade det inte spelat ngn roll om vi hade förlorat varenda match. Men. Det är så sjukt jävla kul med vinster, och det syns ju på tjejerna med. Och jag är så galet stolt över brudarna, helt otroligt vad kul det är att se dom kämpa på.

Imorrn väntar sista gruppspelsmatchen mot finska laget BK46 tidigt imorrn kl 9.40 och efter det börjar slutspelet. För vår del blir det B-slutspel, just nu ligger vi 4 i gruppen av 6 lag, och det lutar åt att vi behåller den placeringen. Så det blir 1/8-final senare på eftermiddagen.

Har tagit en del bilder också men dom kommer ngn annan dag för nu tror jag faktiskt att jag ska gå och lägga mig, är verkligen så trött... 


Mark Ronson featuring Lily Allen – Oh My God


so confused when you're lost in the groove

Igår var det sol, en jävla massa sol. Awesome, man måste ju faktiskt passa på att sola när den väl tittar fram... Senare på kvällen hade jag träning med mina småbrudar, sista inför eken som börjar imorrn(!) och efter var jag i rådsparken med nice människor. Lite kubb, lite fotboll (suck...) och lite donken (y), haha.

Nu ska jag ut i solen igen, sen ska jag försöka ta mig iväg till gymmet, om jag orkar alltså... Soft!


Muse – The Groove


this is like a flashback, this is like a dream

Vädret blev inte bättre... Svensk sommar, vad kan man säga? Jag hoppas åtminstone att det blir bättre väder från fredag och framåt, för på fredag börjar Eken Cup. Och för mina småtjejer (tränar F-99, handboll alltså) är det första året och det vore ju lagom kul om deras första intryck av Eken är spöregn och lera...

Idag (eller igår egentligen) gjorde jag mer eller mindre inget förräns på kvällen då jag cyklade iväg och träffade terése. Hon (läs: stackaren) jobbar på ett idrottsläger för barn just nu, vettefan om jag skulle orka med alla jobbiga småungar faktiskt. Mina handbollstjejer fyller ju 11 i år så dom har ju mer eller mindre passerat den där megajobbiga åldern... Vi ser mer emot när dom börjar bli fjortisar, hahaha.

Kom hem vid typ kvart i tio eller nåt, och har väl inte gjort ngt speciellt vettigt sen dess. Imorrn så... Hmm jag vet inte riktigt, har uteträning med tjejerna på kvällen men annars vet jag inte riktigt. Vet vad jag vill göra men vet inte hur jag ska få det att hända. Vi får se.


Calvin Harris – Flashback


sommartid, jag är tystnaden och vinden

Ytterst produktiv dag. Har nämligen spenderat den i soffan med både dator och TV. Kanon, tummen upp på det liksom... Nästan alla mina kära vänner har börjat jobba nu så det finns knappt ngn att vara social med. Och vädret sviker också. Snyft.

Men vad jag hört så ska faktiskt vädret bli lite bättre redan imorrn. Så då kan jag ju iaf sola, själv visserligen, men bättre än att sitta inne iaf. Fast förhoppningsvis så finns det ngn därute som kanske vill umgås ett tag iaf?

Annars blir det väl till gymmet imorrn igen, känner mig sjukt duktig som var där idag. Dessutom har jag köpt sommarkort så nu måste jag utnyttja det alltså...


Kent – Kevlarsjäl


the memories fade like looking through a fogged mirror

Jag saknar verkligen ingen av dom...

Lite konstigt faktiskt.


MGMT – Kids


and i always wonder, when will i be the number one?

Teddybears var nice. Inte den bästa konserten jag vart på, men dom var ändå grymt bra. Dom är ju egentligen inte direkt ngt vidare liveband, inte riktigt rätt sorts musik för det, men jag tkr att dom lyckades. Dessutom fick dom lite hjälp av andra artister.




Foton: jag

Igår var jag med samma människor som jag var med i torsdags (dvs terése, jimmy, daniel, ellen och jenny...). Meningen var att vi skulle kolla på fotboll, men det blev inte så mkt av det. Som tur är, jag hatar fotboll, haha! Så galet tråkigt alltså. Händer ju inget, och typ alla fotbollsspelare är så mesiga...
Tog nattbussen hem sen. Apropå nattbussen, varför går den bara nätter till helger?! Why SL, whyy? Hur ska man göra nu i sommar liksom? Cykla överallt eller? Suck.

Önskar att det var sol ute nu, men inte fan är det det... Man börjar ju nästan bli van (tyvärr).


Teddybears STHLM – Little Stereo


i wanna get fresh with you, with you

Okej, nu drar vi till grönan för att se på Teddybears. Det kommer bli awesome!

Bild från förra fredagen, då var det Mando Diao (sämst kamera):




Teddybears feat. Redfox – Get Fresh With You


everything about you is how i'd wanna be, your freedom comes naturally

Nej inte var vi ute i onsdags. Fuck vädret... Vart fan är sommaren?! Jag, daniela och terése var och grillade marshmallows på danielas uteplats istället, mys! Fast jag somnade, haha.

Igår hann jag med en jävla massa tkr jag. Vaknade hos daniela vid typ halv tolv, cyklade hem, käkade frukost och iväg igen! In till stan och frisören. Har klippt av typ 1 decimeter hår... Det behövdes men, jag saknar mitt långa hår! Tkr jag passar bättre i långt... Men men, det växer ju ut igen.
Sen mötte jag upp en kompis, satt i solen (som nu är borta...) och snackade skit i ett par timmar. Och såg en hel del studenter. Fan vad det ser härligt ut! Jag vill också! Och jag vill åka flak i stan och inte här hemma i huddinge...
Åkte sen hem, fast hann inte vara där särskilt länge. Film med ett gäng sköna människor i tullinge, såg All about Steve. Random film.

Nu sitter jag och hoppas på bättre väder, vi ska till grönan och se på Teddybears sen! Hur nice?!


Muse – Bliss


express yourself

Vädret är sämst. Kul skolavslutning, eller själva avslutningen var det ju inget fel på. Sluta tidigt, åkte hem till viktor och grillade korv och det var nice.

MEN WHAT'S UP MED VÄDRET?!?! Fan. Vi som skulle ut ikväll. Nu vet jag inte hur det blir...
Suck.


Charles Wright & The Watts 103rd. Street Rhythm Band – Express Yourself


how many fingers are upon my hand?

Helt galet trött. Sov lite för lite inatt, men jag kunde inte somna... Har varit ledig i fem dagar och det är helt sjukt hur snabbt man vänder på dygnet. Kändes extremt onödigt att ha en vanlig skoldag idag (vi slutar imorrn) men vad gör man inte för lärarna? Hehe...

Ovärt att komma var det dock, "fiskade" insekter på naturkunskapen och gjorde en utvärdering på engelskan, tog typ 5 min.. Jag HATAR insekter, fyfan det är bland det värsta jag vet. Usch.

Annars hann jag med rätt mycket mer idag; var hos sjukgymnasten, kollade på källbrinksskolans bal, käkade middag med tjejerna i huddinge centrum... Hyfsad dag helt enkelt.

Imorrn är det skolavslutning, och jag ber, snälla, ge oss sol?



Teddybears feat. Flaming Lips – Chrystal Meth Christian 


it's a new dawn it's a new day it's a new life, for me

Ah okej då var det dags igen...

Helt seriöst så ja, det är tydligen dags igen. För här sitter jag bakom skärmen och bloggar igen, fast på en ny adress. Den förra blev hittad av människor vars ögon den inte var till för så den har jag låst. Men suget att skriva blev spännande nog för stort so here I am.

Vem är jag då? 17årig tjej från huddinge, har precis klarat av första året på gymnasiet, sam-ekonomi. Älskar handboll, foto, musik, vänner... Ja, det är väl dom stora grejerna, ska jag räkna upp allt blir det en lång lista. Hursomhelst så kommer den här bloggen handla om en massa strunt egentligen, min vardag + lite foton, musik, snygga grejer och gud vet vad.
Livet för mig just nu är lite uppochner, mkt kretsar om mitt trasiga knä - 2 ggr avslitet korsband, men jag ska försöka att inte skriva alltför deppiga inlägg hela tiden. Får väl varva det med nice inlägg när livet leker ist, haha!

Angående bloggnamnet så har det egentligen inget med bloggen att göra. Hade svårt att bestämma mig för ngt vettigt, och så lyssnade jag på en låt som heter Different Sound, och jaa, här är jag nu... Och varför det blev webblogg.se och inte blogg.se var för att differentsound.blogg.se redan var upptaget. Synd.
Mycket intressant.

Muse – Feeling Good


RSS 2.0