helt okej med lite värme, god mat, bra shopping osv.

Imorgon åker jag till Rom med familjen. Flyget går 06.30, taxin är här 04.50 (löjligt tidigt med andra ord). Hemma igen onsdag kväll, så det blir ingen action här på ett par dagar. Inte för att det blir så mycket skillnad, men...


-

Halloweenfesten var awesome! Vi borde ha maskerader oftare helt klart. Och det var så förbannat kul att sminka sig, så kul att jag nästan skulle kunna tänka mig en karriär som make-up artist för filmer. Jag tycker faktiskt att det blev ganska bra för att vara första gången: 

Enda bilden jag har på mig (+ Daniel) just nu, ska försöka få tag på fler sen.

skadeglädje är den enda sanna glädjen

Äntligen höstlov! Ikväll ska jag på halloweenfest, imorrn blir det packa och lite handboll och sen på söndag sticker jag och familjen iväg till Rom. Hemma onsdag kväll och sen har jag inte planerat resten av lovet, förutom pole dance och läkarbesök på torsdag.

Sjukt taggad på halloweenfest, älskar att klä ut mig! I år har jag äntligen bestämt mig för att go all in, med blod och flytande latex och grejer. Siktar på att vara äcklig/zombie/kvinnlig version av frankensteins monster. Awesome.

just nu:

Söta vänner i UF-rummet

jag tror du söker efter mer än du ser men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Kaosveckan är slut. Var länge sen det var så här galet, och då är det ändå galet rätt ofta. Snacka om att sömnen blivit lidande. Men nu är det tack och lov över (för den här gången).

Äckligt tidigt imorse blev jag upphämtad för att åka ut till Rimbo för två matcher med 99orna. Vi mötte Spånga och Rimbo, och visste på förhand att dessa matcher skulle bli de tuffaste i serien då vi alla hade endast vinster. Trodde nog att det skulle bli väldigt jämnt. Spånga var dock "sämre" än vad vi väntat oss och vi vann ganska lätt med 15-7. Rimbo däremot var jääävligt bra, det blev 9-6 men siffrorna är nog lite missvisande då vi nog antagligen torskat med (mycket) mer om det inte vore för vår helt fantastiska målvakt.

Intressant det där, förra veckan mötte vi ett nivå 1 lag och vann och nu mötte vi ett nivå 3 lag som var på en helt annan nivå. Det tar väl ett tag innan serierna ser ut som de ska antar jag...

Ikväll gör jag ingenting, härligt va? Vet inte om det är för att skolan/uf/handbollen/livet suger så mycket energi, men jag orkar inte göra något alls faktiskt. Så jag hade tänkt att spendera kvällen framför photoshop men har gått på datormusjakt i mitt hus men hittar ingen, så det blir inget avancerat direkt.


Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder

-

Önskar att man kunde lösenordsskydda vissa inlägg. Så man kunde skriva exakt allt här för det känner jag för att göra just nu. Nästan så jag önskar att jag skrev en traditionell dagbok med hänglås och allt. Men då blir det ju svårt att ladda upp bilder. Känns så trist att stänga av hela bloggen, för jag tycker ju egentligen att det är rätt kul att folk (vissa, inte andra) läser och intresserar sig för det jag skriver även om jag skriver för min egen skull. Så vi kan väl helt enkelt nöja oss med att jag känner mig så oerhört frustrerad just nu.

Annars så är det fullt ös som vanligt och jag räknar med att det dröjer flera dagar mellan inläggen. Det är ju verkligen inte prio 1 att skriva här om man säger så.

cup steg 1

Vinst i båda matcherna idag! Extra kul var det att vinna mot Tumba som spelar i nivå 1 (vi spelar i nivå 3). En riktig jävla skitmatch egentligen, från allas håll inklusive domarnas, men vi vann ju i alla fall och i slutändan är det ju det som räknas. Så vi vann vår grupp och spelar steg 2 i december.

this i know, we're not alone

Sitter hemma framför datorn. Kollar runt lite, fixar lite, pillar lite på marknadsdelen till Panoramas affärsplan (jag är ju marknadschef). Ikväll blir det en lugn hemmakväll, och vet ni? Det känns så himla skönt. Har inte varit sugen på att festa eller liknande på flera veckor. Mer taggad på chillkvällar med vänner eller bara mig själv som sällskap. Så lite ensamtid passar bra just nu. Ska snart laga mat till mig och bror och sen börjar idol om 1 1/2 timme.

Apropå Panorama, ni får ju gärna gilla oss på facebook. Ni hittar oss antingen genom att söka på Panorama Pictures UF på facebook, genom att gå in på http://www.facebook.com/panoramapictures eller genom klicka på likeknappen i menyn här --->

Skönt med helg förresten. Inte för att jag får så mycket ledigt. I morgon är det C-ungdomspropagandan (typ DM) med tjejerna, på söndag är det träning + egen träning. Och all övrig tid måste läggas på plugg (affärsplan, läsa NP-häfte till svenskan, läsa svenskabok, skriva om författare m.m.).


Red Hot Chili Peppers - Did I Let You Know

tre snabba

  • Jag är just nu så sjukt lycklig! Helt galet. Den som sa att 13 är ett oturstal borde ändra sig tycker jag.
  • RHCP igår var nice! Även fast jag inte är deras största fan så tycker jag ändå att det var en riktigt bra konsert.
  • Nu blir det äntligen pole dance, det är så himla roligt så jag tror att det kommer bli awesome.

i've had a chance to be insane, asylum from the falling rain

Jag överlevde demonstrationen. Det kändes väl inte riktigt bra men helt okej. Vem vet, en vacker dag kanske jag kan förmå mig själv att hålla tal också.

Har precis duschat, hade idrott som sista lektion. Var sjukt jobbigt, i alla fall för mig som är så otränad. Hade konditionsteori och sen praktisk övning, så vi sprang typ 2,5 km vilket jag inte gjort på ca 2 år nu. Kändes ändå förvånansvärt bra och det gillar vi.

Nu ska plugga franska (prov imorgon...) och sen in till Globen för att möta Lindahl, äta lite och sen blir det Red Hot Chili Peppers. Awesome.


Red Hot Chili Peppers - Slow Cheetah

jag vet någon som kommer vara nöjd imorgon i alla fall

Jaha, så Sverige har tydligen vunnit någon fotbollsmatch. Självklart kollade jag inte, finns inget tråkigare än fotboll (okej, jag överdriver). Vet knappt vilka de spelade mot.

Nu sitter jag och försöker skriva ner vad jag ska säga i morgon på min demonstration. Ska demonstrera hur man tejpar en stukad fot. Jag vet vad jag ska säga, och det känns nästan löjligt att skriva ner det på papper när de flesta verkar ha bara gått upp och improviserat. Konstigt nog är jag inte nervös, men det kommer väl lagom till det är min tur i morgon. Ska bara försöka hitta en "fotmodell" också, kan ju tyvärr inte använda min egen fot.

Förresten, vi har bestämt tema till vår skiva nu. Eller ja, typ i alla fall. Hängde inte riktigt med på vad vi egentligen bestämde men det stod mellan James Bond-tema eller Uppklätt. Vilket typ är samma sak, minus pistoler på den sistnämnda kanske. Jag röstade inte. Tycker inte något av de var speciellt intressant, visst kan man säkert hitta någon snygg klänning men... Äsch jag vet inte. Det blir nog bra. Hade inget bättre förslag, så jag bestämde mig för att bara go with the flow helt enkelt. Fick ju i alla fall Harry Potter-tema på fotot så jag är nöjd ändå.

SMEK09B

shows that we ain't gonna stand shit, shows that we are united, shows that we ain't gonna take it

Skön dag idag. Började 12 med multimedia (grafisk design). Vi jobbade vidare med vår logotype till Panorama, den är snart klar. Vi börjar komma igång nu och det känns underbart! Första bilderna med helikoptern togs i helgen av grabbarna, loggan är på gång, hemsidan (första utkastet) kommer upp på torsdag, marknadsundersökningen skickas äntligen iväg på torsdag. Vi har skaffat en rådgivare som vi ska träffa på torsdag, riskkapitalet är sålt och det börjar kännas som det är på riktigt nu.

En rätt mysig håltimme därefter (umgicks med mina kära vänner som jag aldrig ser längre för att vi är i olika företag) och sen franska-prov. Som jag inte pluggat till alls, men å andra sidan var det hör- och läsförståelse och inget jag egentligen kunde plugga till. Gick helt okej men som vanligt missade jag en del på hörförståelsen. Jävla fransmän som pratar så förbannat fort.

Sen direkt till gymmet. Sprang lite på löpbandet och sen body pump. Body pumpen är verkligen kanon. Gillar träningar där det verkligen känns att man blir slut i hela kroppen. Så nu är jag sådär lagom trött och utmattad och resten av kvällen ska spenderas kreativt (photoshop, illustrator, och kanske kolla lite på indesign) och sen läsa min fantastiska svenskabok.


Adele – Hometown Glory

hösten kanske är okej ändå

Anledningar till varför hösten är bra:
  • Assassin's Creed Revelations - 15 nov
  • Rom 30 okt-2 nov
  • Breaking Dawn part 1 - 16 november
  • UF drar igång på riktigt
  • Handbollen är igång på riktigt (fortfarande obesegrade i serien, efter tre matcher... hehe)
  • Äntligen pole dance
  • Det finns inget "tvång" att var ute och ta vara på det fina vädret
  • Inheritance (sista Eragon-boken)
  • Te, filtar, tända ljus osv.

i am the master of my fate, i am the captain of my soul

Det har varit en dålig period sen jag bloggade sist. I morgon är det fyra veckor sen jag var här inne och skrev. Det har bara varit väldigt jobbigt och tungt ett tag nu. Jag har varit besviken på andra och jag har varit besviken på mig själv. Och någonstans kände jag att jag inte orkade sitta och skriva om mitt fantastiska liv, hittade ingen inspiration överhuvudtaget.

Men jag kommer väl tillbaka lite smått och det här är starten antar jag.


William Ernest Henley - Invictus

RSS 2.0