i'm still driving away and i'm sorry every day

Jaha, hemma med feber... Inte speciellt hög feber, men tillräckligt för att det ska kännas fel i hela kroppen. Blä.

Så det blev till att avboka träningspasset idag också. Känns inte kul, det börjar bli en dålig vana. Redan trött på den här jobbiga årstiden.


Jimmy Eat World – 23

guld!

Vi vann B-finalen! Med 14-4 dessutom. Helt underbart! Tjejerna var så sjukt bra, och jag är löjligt stolt nu. Särskilt över försvarsspelet, mur är nog det bästa ordet som beskriver. Även framåt fick vi äntligen till det! Skönt, eftersom de två andra matcherna idag var mindre bra. Vår första medalj! Känns jävligt bra inför säsongen, nu ser vi till och vinner serien så vi går upp till nästa år.

Nu är jag sjukt trött. Gick upp strax efter sex i morse... Hade tänkt att åka och träna men jag får se om jag orkar.

HHK F-99!

håtunaleken

Igår var jag på middag+biodejt med Ellen. Det var mys. Såg Friends with benefits, och den var faktiskt bra, även om den var väldigt förutsägelsebar. Hörru vi måste göra sånt oftare, eller vad säger du?

Idag har jag varit borta i Kungsängen med mina småbrudar och spelat cup. Blev lite kaos ett tag igår när vi började få brist på spelare (två sjuka, två skadade), men vi lyckades ringa in ytterligare en tjej tillslut så det löste sig i alla fall. Förlorade första matchen med 13-4 mot Åkersberga (som troligtvis är Stockholms bästa lag). Vi gjorde faktiskt en helt okej match, och jag är rätt nöjd med tjejernas insats. Andra matchen vann vi med 21-1. Helt okej siffror. Känns bra, vi möter det laget (Sollentuna) igen nästa helg i första seriematchen. Och vi har som mål den här säsongen att vinna vår serie för att gå upp till nästa år. Så utsikterna just nu känns ju rätt bra.

Imorgon har vi matcher igen, jag blir upplockad här kl. 06.50. Underbart!

i don't want to be anything other than me

Fick slut på True Blood avsnitt... Säsong 4 var grym, som vanligt. Längtar redan till nästa sommar då nästa säsong kommer. Men jag är en serienörd så under tiden blir det One Tree Hill. Har suttit och kollat på gamla avsnitt (säsong 1) och det känns nästan som om jag är 13 år igen och löjligt kär i Lucas Scott. Minnen.

Tänk vad man kan känna sig gammal ibland. Se gamla tv-serier, gamla foton, hitta gamla kläder. Häromdagen gick jag förbi min gamla skola och insåg att det numera är 98or som går i sjuan där. 98or! Hur kan det vara fem år sen jag började i kvarnberga? Stört. Kände mig hursomhelst gråhårig när jag gick förbi.

Nog med nostalgi och åldersnoja, nu ska jag gå och lägga mig. Och se ett One Tree Hill-avsnitt till. 


Gavin DeGraw – I Don't Want To Be

oj vad det märks att jag har precis skrivit en uppsats och ett mail på engelska

Jaha, då har man precis mailat engelskaläraren som har den klassen som jag väldigt gärna vill gå i. Problemet är att den är överfull. Men jag skickade ett lite halvfjäskigt mail (nja okej, det blev faktiskt mer ärligt och rakt på sak) så nu är det väl bara att vänta och se vad som händer. Annars får jag jaga andra lärare.

I morse smet jag ut från webbdesignen. Kändes ovärt att vara där när jag ändå inte (förhoppningsvis) kommer fortsätta ha den lektionen. Dessutom hade jag bara sällskap av massa okända 94:or, för min vanliga partner in crime var nämligen inte där. Läraren märkte inget. Säger väl en del om kursen?

Imorgon hoppas jag på att vi outar våran UF-idé. Börjar kännas som om att det är dags nu. Inte för att alla frågar lika mycket längre, men jag vill väldigt gärna berätta. Känner på mig att det är flera som kommer rata den helt, andra som bara kommer tycka att det inte var en lika big deal som de hade trott, och slutligen vissa, vissa människor som kommer tycka att den är intressant, rolig och spännande. Hoppas jag.

Over and out.

and if i share my secret you gonna have to keep it

För att väga upp den tråkiga dagen igår hängde jag med grabbar ut igårkväll. Dock visste jag inte att det var 10 grabbar, kände mig lite ensam bland allt testosteron. Men vi tappade hälften efter ett tag så tillslut var vi bara 5 kvar.

Intressant kväll blev det, vi gick först till Sommar! för att se hur det var. Kön var 1 km, och vi fick höra att även om den gick ganska snabbt så tog det typ en halvtimme att komma fram till baren därinne. Gick därför till woken men även där var det kö, och att vara med ett grabbgäng är inte alltid helt 100 när man ute (vakten sa att det var fullt men släppte in 20 tjejer). Så vi gick till Aveny, där Eriks kompis släppte in oss. Var väl helt okej där, men det var väldigt litet, varmt och det var sjukt halt på dansgolvet. Dessutom väldigt ofräscht. Okej, det var väl inte helt okej då, det var rätt dåligt faktiskt.

Nu ska jag snart bege mig mot Kvarnberga, träning med småbrudarna. Men först ska jag möta upp en spelare, som inte har varit med sen i vintras mer eller mindre. Har varit lite småstruligt, och hon har sagt att hon ska komma tillbaka i lite drygt en vecka nu men hon har inte dykt upp. Så jag hoppas att hon kommer idag.


Maroon 5 feat. Christina Aguilera– Moves Like Jagger

bortkastad dag på g

Idag är det FML på hög nivå.

you can feel it in your mind

Har precis ätit middag och nu är jag sådär äckligt mätt. Sådär som man blir när man har ätit lite för mycket. Men är det gott så är det.

Den där obehagliga saken igår blev aldrig obehaglig (inte för att den hade blivit det ändå men...). Vi gick nämligen därifrån. Vände i dörren. Kom fram till att det inte var för oss, i alla fall inte vad vi hade tänkt oss. Men väldigt mycket skratt bjöd det på.

Ikväll kanske jag åker till Carro. Men jag har inte bestämt mig än, beror på om det är någon annan som hade tänkt att åka hem sen eller inte. Har ingen lust att åka hem själv... Annars blir det nog mys framför någon film!


MGMT – Electric Feel

.

Helt okej dag. Börjar vid 11, sen en lektion om ledarskap och en lektion i illustrator. Rita svampar och blommor. Bra skit.

Nu ska jag äta middag och sen om typ en halvtimme ska jag bege mig mot bussen. Ska nämligen iväg på en ytterst obehaglig grej som mitt företag lurar med mig på. Eller okej, just nu är det inte obehagligt men det är mycket möjligt att det blir. Men det är bra och utvecklande antar jag.

what is the one most important thing our society needs?

Såg av en slump (det vill säga, hittade inget bättre att göra) Miss Secret Agent igår. Ni som har sett den, ni vet typ sista scenen när hon agenten håller tal? Och flippar helt och beter sig lika "fjolligt/töntigt/patetiskt" (don't hate me) som de andra skönhetsdrottningarna?

Vore ju förbannat kul om jag gör likadant om jag och mitt företag hamnar på scenen efter ha vunnit hela UF-grejen. Så härmed lovar jag att om vi vinner ska jag också go bananas, börja vifta med händerna för att hålla borta tårarna och tillkännagiva "that I really wan't worldpeace".

Okej, nej det gör jag inte. Men det skulle var kul.

att vara pinsam utan att veta om det

Det blev ingen UF-registrering idag och därför inga avslöjanden om affärsidéer. Eller i alla fall inte från mitt företag. Däremot ett jättetrevligt konstituerande möte med vår kära mentor, som drog ut på tiden typ 25 min. Uppskattat av alla, särskilt av de grupper som skulle ha möte efter oss.

Det börjar faktiskt bli rätt kul. Särskilt eftersom intrigerna har dragit igång på riktigt nu. Får väl skylla mig själv om fel personer hittar in här, jag går i en klass med smarta människor, men vissa personer alltså... Finns inga ord. Fast egentligen är det bara roligt.

Hade träning med tjejerna tidigare på kvällen, borta i Skogås. Gudarna vet att jag inte hade lust att åka dit. Ville bara ligga och sova på soffan. Blev väl ingen kanonträning, hade bara 6 tjejer nere så vi körde bara teknik. Inget fel med det, men vi har bara storplanstid 1 gång/varannan vecka. Och då vill man ju hellre utnyttja tiden till matchspel. Vi skulle i alla fall behöva det. Dessutom har vi en ny tjej, och då blir det alltid lite svårare att lägga upp träning, särskilt när man har få spelare. För det måste vara tillräckligt basic för att hon ska börja förstå men samtidigt utmanande för de andra tjejerna så vi inte står och trampar på samma ställe (medan våra motståndare i andra lag går framåt...). Men hon är duktig, lär sig fort och skjuter som en jävla häst (måste älska det uttrycket). Och det är alltid kul med nya spelare, kanske får en till snart.

obsessed

Åh True Blood... Kärlek. Nu är till och med jag snart kär i Alexander Skarsgård. Sett tre avsnitt idag efter skolan och nu blir det ett till innan jag går och lägger mig.

Imorrn är det en lång och seg dag. Men! Vi ska registrera UF-företagen imorrn... Så då får man veta alla företags affärsidéer, är jättenyfiken. Och även berätta om vår då...

snart

Kräftskivan igår var nice. Provade kräftorna och de var helt okej faktiskt, ibland chockar jag mig själv och världen... Micke och jag bakade pajer också, köttfärspaj, ost- och skinkpaj och hallon- och blåbärspaj. De blev rätt bra tycker jag. Så maten var god. Och sällskapet lika bra som vanligt.

Idag har jag städat ur mitt rum och tränat mina småbrudar, och nu ska jag skriva klart min Internationell Ekonomi - uppgift. Ångest.


Jag saknar redan sommarvärmen, men så länge hösten är färgglad är det helt okej.

det är okej att känna

www.ungcancer.se

för de ser ju så äckliga ut

Seg dag hittills. Har försökt skriva lite på en EMU-uppgift vi fick på Internationell Ekonomi. Intressant att få en G-MVG uppgift efter en lektion, inte riktigt vad jag hade förväntat mig... Hursomhelst har det inte gått helt lysande, boken vi har är krånglig. Och jag brukar ärligt talat inte tycka läroböcker är så svåra att förstå. Suck. Den ska in imorrn, så det blir till att stressa då istället.

För snart ska jag bege mig till centrum, ska möta upp Micke (och några fler förhoppningsvis?) för att handla lite. Vi ska ha kräftskiva ikväll, mys! Men jag äter inte kräftor... Eller jag har aldrig provat. Så jag får köpa något annat att äta, men jag lovar att jag ska prova kräftorna också.

Har ni tur så dyker det upp bilder imorrn, men man vet aldrig (vill ha min kamera!)...

the wait is almost over

Äntligen! Mitt internet har börjat fungera som det ska igen så nu kan jag äntligen fixa True Blood säsong 4! Som jag har längtat!


-

Fullt ös som vanligt. Men det har ni väl antagligen förstått eftersom jag inte skrivit på ett par dagar.

Sen sist har jag bl a hunnit med att se på bio (Brides maides), provat två nya pass på Sats (SatsCykling och SatsCore), genomlidigt ytterligare ett par dagar i skolan och köpt nya skor.

Brides maides var rätt bra, hyfsat kul typ. Vissa grejer var asroliga, andra var inte kul alls - mer typ lite sorgliga (konstigt nog). Förresten är det sjukt mysigt att åka på en spontanbio inne i stan på en vardagskväll. Bara för att man kan typ.

Passen på Sats blev jag faktiskt besviken på. Åtminstone cyklingen (vill hellre säga spinning...). Riktigt tråkiga rörelser, där är faktiskt Huddingehallen bättre. Corepasset var helt okej.

Nya skor har jag köpt! Har kollat på ett par ett tag nu, men inte kunnat bestämma vilken färg... Så här ser de ut iaf:


RSS 2.0