everything about you is so easy to love

Hemma! London var awesome, en underbar helg med dom bästa alltså.

Kom fram till Heathrow (löjligt stor flygplats) på fredagskvällen, tog tunnelbanan till hotellet och sen vidare till china-town där vi käkade middag. Intressant restaurang, kinesisk karaoke i rummet brevid... Åkte runt lite på stan med bussen och sen tog vi oss hem till hotellet. Världens minsta och varmaste hotellrum som låg precis vid tunnelbanan och med världens hårdaste sängar. Men det gjorde faktiskt inte så mkt, och sova kan man göra när man är död (är lagom pigg nu dock, haha).

Hela lördag dag spenderades på Oxford Street. Topshop där är verkligen galet stort! Vi tappade bort varandra x antal ggr kändes det som. Och så galet mkt snygga väskor, men inte fan köpte jag ngn... Ångrar det lite faktiskt. Sen tog vi oss till andra änden av gatan (typ, vi gick iaf förbi 2 tunnelbanestationer) till Primark som man hört så jävla mkt om. Och visst var det löjligt billigt, men helvete vad mkt folk det var... Och vi hittade inte speciellt mkt snyggt så vi gick därifrån. Och hittade vår nya favoritaffär, River Island. Alla tre köpte varsin tröja och alla tre var avundsjuka på varandras inköp. Så himla mkt snyggt, och återigen, väskorna <3 Fan. Vi snurrade runt där på stan ett bra tag iaf. Tills det var dags att åka hem och hämta biljetter till MUSE-konserten. Skriver ett annat inlägg om det sen, blir så mkt här annars... Men. Awesomeness.

På söndagen gick vi och turistade ett litet tag och sen var det dags att ta sig hemåt. Dvs mot flygplatsen igen. Och det var 3 rätt trötta brudar som kom hem till sthlm igårkväll. Men det var så extremt roligt, och jag längtar redan till nästa londonresa. Och nästa MUSE-konsert, haha! <333

Bilder på vad jag köpte; # # # # # (+ en ring från river island, ingen länk)



Muse – Bliss


!!!!!!!

NU DRAR VI!!! London nästa, ska bli galet kul! Och imorrn är det MUSE på wembley *bigsmile*. Kommer bli grymt. För att visa hur grymt kan ní ju få läsa om hur det var på hovet i oktober. Tillbaka på söndag!

Saxat från min gamla blogg:

Precis som rubriken (rubriken var: svårt att hitta ord) säger har jag svårt att hitta några bra ord för att beskriva MUSE spelning igårkväll. Finns helt enkelt inga tillräckliga. Jag kan bara helt enkelt säga att dom ÄR världens bästa liveband, och jag kommer antagligen tycka det tills jag dör, för jag tror fan inte att det går att överträffa. Möjligen när jag ser dom nästa gång (för det ska jag göra, flera ggr om jag får bestämma). Om jag kunde återuppleva gårdagskvällen varje kväll i resten av mitt liv skulle jag göra det. Absolut.

Hovet som arena var faktiskt väldigt bra. Visst hade det varit häftigt att vara på en enorm arena som tar typ över 30000 pers eller ngt, men Hovet med sina 9000 platser räckte gott och väl. Man kom väldigt nära, och vi som hade fått tag på grymt bra sittplatser hamnade inte mer än typ 15 m från scenen. Man såg sjukt bra helt enkelt.

Konserten inleddes med att grabbarna kom in och spelade första Exogenesis symfonin, samtidigt som scendelarna de stod på (tre st, en var) höjdes upp flera meter. Dessa "platåer" höjdes sedan några ggr till under konserten. Showen var helt otroligt bra, med lasers, bildskärmar, rökeffekter m.m. Dom spelade BARA bra låtar, till och med låtarna från deras nya album som jag inte har varit speciellt förtjust i innan blev bra igårkväll. För MUSE är helt enkelt bättre live än på platta. Helt sjukt. Dom är så jävla grymma musiker, alla tre, och Matt's röst är ju bara för mäktig. Var orolig att hans röst skulle ha blivit sämre nu eftersom han är äldre än när dom började (konstigt va? hehe) men den var helt otrolig. Fattar inte hur man kan sjunga så.

Spelningen kändes självklart för kort (1h 45 min) och efter dom två extranummrena blev det lite tomt, det var nog ingen som ville gå hem. Vi valde dock att stanna kvar och köa för att köpa varsin tour t-shirt, vilket tog typ lika lång tid som själva konserten, haha, och då ville alla gå hem. Fick ändå tillslut tag på en tröja, fast i herrstrl S, ända damstrl som fanns kvar var också S och den såg ut att passa på en 5åring. Men jag är jävligt nöjd ändå! Går liksom inte att vara efter igår, jag tror faktiskt att till och icke musefans skulle ha uppskattat det, eftersom det var en så jävla grym show.

Expressen gav dom 5 getingar

Låtlista (tror den stämmer):

Exogenesis: Symphony, Part 1: Overture
Uprising
Resistance
New Born
Map of the Problematique
Supermassive Black Hole
Guiding Light
Interlude
Hysteria
United States of Eurasia
Cave
Unintended
Undisclosed Desires
Starlight
Plug In Baby
Time is Running Out
Unnatural Selection


(extranummer:)
Stockholm Syndrome
Knights of Cydonia


MUSE 24/10 - 09 <3

kent - varje gång du möter min blick

Texten... <3


.

Vad hände egentligen?

Nu vet jag. Och jag köper det inte. Så irriterad. Misstag från början, helt klart. Och jag kan inte ens känna ngt hat, bara irritation, och det är möjligen det värsta. Hade velat höra det från dig direkt.
 


live from abbey road



1.Starlight 2.Map of the Problematique 3.Knights of Cydonia

4 dagar <3

TÄVLAR OM EN GOODIEBAG FRÅN LINDAS SMINKBLOGG! :D

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR OM EN GOODIEBAG FRÅN LINDAS SMINKBLOGG! :D



Så nu hoppas jag att jag går och vinner, för det vore så jävla kul! Jag som aldrig vinner ngt haha!

Var med och tävla ni också! http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/2010/09/05/linda-lottar-ut-annu-en-goodiebag/ Ni, alla mina tusen läsare. Det vill säga jag själv och ngn annan stackare som irrat sig in här...


i've never been perfect but neither have you

Det går så lång tid mellan inläggen nu att jag glömmer bort vad jag har skrivit innan... Borde väl ta det som ett tecken på att jag är för dålig på att uppdatera men, tror inte jag kan lova ngn vidare förbättring alltså.

Livet (läs: skolan) flyter på som vanligt. Fast fortfarande minus läxor. Väldigt konstigt och väldigt uppskattat. Däremot börjar det väl märkas att man har påbörjat B-kurserna nu, särskilt i företagsekonomin. Ca 4 ½ timme i veckan med lektioner som jag varken är speciellt intresserad av (jag vet, vrf går jag sam-ekonomi?) eller speciellt bra på. Blir intressant det här...

Nu under veckan händer nog inget intressant tror jag, har inget planerat. Eller joo, jag ska på föreläsning om Coachande Ledarskap på onsdagkväll... Men! På fredag drar jag, Terése och Daniela till London! NICE! Och varför åker vi dit? Joo för att på lördag ska vi se... *trumvirvel* MUSE PÅ WEMBLEY STADIUM!!! Som vi har längtat, ända sen vi köpte biljetterna den 20 november förra året! Nästan ett helt år sen alltså... Och nu är vi äntligen framme (eller nästan då, hehe) vid 11 september 2010. Kommer bli grymt!

Aja nu ska jag väl ta och lugna ner mig lite... Hörs när vi hörs antar jag.


Linkin Park – Leave Out All The Rest


RSS 2.0