fyfan vad vi är bra!

Vi vann poängjakten! SMEK09B FAKKAR ALLA! Fan vad vi är grymma alltså! Sen får folk säga att vi fuskade hur mycket de vill, haters gonna hate...

I morgon är det dags. Lycka/ångest/lycka/ångest/lycka/ångest. Åh vad det ska bli kul men samtidigt jobbigt att säga hejdå och så... Hejdå tryggheten typ. Men det tänker vi inte på nu, nu tänker vi på champagnefrukosten, utspringet (vi är först!!!), flaket, studentmottagningen, festa hela natten!

Vårt awesome lakan (något felstavat på undre bilden dock...)

time is flying

Två veckor sen sist! Så vi kör en lista över vad som har hunnits med sen dess:
  • Dag 2 på SM gick helt okej. Dagen inleddes med frukost tillsammans med Svenskt näringsliv. Jag smet ut för att vara med på en intervju med TV4. Intervjuades två gånger (1 gång för lokalnyheterna) men det vettefan vart dessa intervjuer sändes för de som tittade på TV4 såg dem inte och jag har inte hittat dem på nätet heller... Sen dags för mässan. Intervjun med juryn kändes bra, men tyvärr gick vi inte hela vägen och hamnade inte i topp fyra. Så under gala-middagen senare på kvällen fick vi nöja oss med att sitta och lyssna på finalisternas presentationer istället för att själva stå där uppe. Det kändes helt okej det med. Efteråt gick vi ut och firade att Stockholm inte tog hem ett enda pris (vi höll inte måttet i år...).
  • Sista orienteringen ever! Världens skönaste känsla!
  • Poängjakten. Sjukt roligt! Jag var inte med och tävlade (man fick max ha 10 st i varje klass) utan sprang omkring och fotade istället. Vår klass hade temat LMFAO och vi totalt körde över alla andra klasser. Tyvärr uppskattades det inte riktigt och alla andra avundsjuka hatar oss tydligen och har x antal gånger försökt få oss diskade. Imorgon får vi resultatet så vi får väl se då vad som händer... Så himla kul var det hursomhelst. Käka ägg, ketcup och lök, dansa strippdans, vaxa bröstet, militäruppdrag, hämta random grejer, bada i iskallt vatten m.m. Bästa SMEK<3
  • Studentfotograferingen. Smart som jag är så hade jag lämnat in min klänning hos skräddaren för att sy upp den (som trevligt nog blev för kort). Men jag fick låna en klänning av Ellen, tur att man har så awesome vänner. Såg ut som ett riktigt kioskmongo på den enskilda bilden, förhoppningsvis blev klassbilden bättre. Har genom alla dessa år med skolfotografering konstaterat att jag aldrig kommer ha en karriär som modell.
  • Solat! Vädret var helt underbart förra veckan så jag passade på att pressa i solen i förhoppning om att få lite färg inför studenten. Vi åkte och stekte i Tullinge en av dagarna och grabbarna badade till och med. Jag hade möte på kvällen så jag ville inte förstöra håret (bra ursäkt).
  • Haft möte med de nya tränarna för mina tjejer. Gick jättebra och jag tror att det kommer bli bra nästa säsong. Det är två av papporna i laget som tar över i höst så de känner ju redan tjejerna. Men gud så jobbigt det är att tänka på att snart kommer jag inte vara tränare längre. Mina fantastiska tjejer, som jag kommer sakna dem!
  • Fotat lite för kommunen under Huddingedagarna. Vi firar 100 000 invånare och grejer. Så vi fotade lite, bland annat under ett lopp för småbarn. Så söta. Barn som tävlar är så underbara, så glada.
  • Ätit middag här hemma med bästa vännerna och kollade på eurovision. Så trevligt och mysigt att sitta ute och äta. Sen blev det ju inte direkt sämre när Loreen gick och vann hela skiten.
  • Målat klasslakan. Vårt första lakan blev inte godkänt av rektorn (hela skolan är verkligen emot oss) så vi fick hetsmåla ett nytt lakan idag. Det blev sjukt bra, bättre än det första, men det är fortfarande oklart om vi kommer kunna få poäng för det till poängjakten. Den som lever får se.
  • Insett att det är sjukt kort tid kvar. Hjälp!
Instagramskörd:

#waitingsucks


SM dag 1

Första mässdagen avklarad! Dagen har flytit på bra, var i skolan tidigt och gjorde klart allt sista med olika lappar, bilder, skyltar etc. tillsammans med Mattias medan de andra två var i Älvsjö och byggde upp montern. Sen åkte vi också dit, käkade lite, tränade lite på presentationen och sen vid kl 13 så var det dags. I ett uppbyggt "rum" inne i mässhallen hölls företagspresentationerna inför en jury på 6-7 personer och övriga som ville lyssna. Vi fick ihop ett ganska stor gäng sjödals-folk som stöd, vilket var asnice. Presentationen gick rätt bra. Inte lika bra som när vi övade, men jag tyckte att det kändes helt okej och det är helt klart framsteg för mig.

Sen fortsatt monterbygge tills invigningen kl.17.00. Den var okej (Peter Settman var konfrencier) men jag säckade ihop totalt. Trevligt nog så fick jag jätteont i halsen i går natt och mot kvällen dök febern upp. Men efter en ipren så släppte det hyfsat mycket så själva mässan gick rätt bra ändå. SM körs samtidigt som "Framtidsmötet" för Svenskt Näringsliv så i början var det många spännande människor inne på mässan. Sen dog det lite med besökare...

Vi hade juryn förbi i montern också, och vi tror att vår monter har blivit totalsågad, haha! Men vi tror att de gillar vår idé så det väger ju upp lite... Imorgon ska vi ha intervju med juryn och jag är rätt nervös. De är tydligen rätt tuffa och ställer "jobbiga" frågor. På morgonen har vi frukostmöte tillsammans med Svenskt Näringsliv och dessutom ska jag (tillsammans med en kille från ett annat företag och två från Svenskt Näringsliv) vara med på en live-intervju i tv4. Ska bli spännande!

Inga bilder från idag, ska försöka ta några i morgon!

att älska livet (sort of)

Vår skiva var bäst! Min klass är awesome, kvällen var underbar och alla var så jävla lyckliga. Synd att det tog så här lång tid innan vi "fann varandra", nu är det ju mindre än 3 veckor kvar...

Vi var ju på Rose som alla hade sagt var helt värdelöst, men jag gillade det! Inte så stort så det kändes alltid som om det var fullt så jag tycker definitivt att det passade att ha en skiva på. Lökigt som fan var det dock, ingen ventilation alls. Så svett, sprit och glädje hela kvällen. Middagen var också nice, och klassens-nomineringarna var sjukt bra och grabbarna som höll i det gjorde det sjukt bra de med! Själv blev jag klassens besserwisser, haha! Dock var det inte den jag skulle ha från början, en av grabbarna sa att det var klassens sammanbenbrott eller bensammanbrott eller något (?), något oklart efter alkohol, hehe... Hursomhelst var kvällen bäst!

Blev utkastade strax efter 02.30 (trodde de skulle stänga 03...) så vi drog till max, käkade lite och sen tog jag och några andra Segeltorps-brudar en taxi hem. Sjukt värd kväll!

Nu ska jag sova för imorgon är det dags för SM i UF. Kul/jobbigt/ångest/osv... Kul för det alltid är kul med mässa och lite spänning i vardagen, jobbigt för det är en jävla massa som måste göras, ångest för att vi ska hålla en presentation igen... Hata presentationer, hata VIKTIGA presentationer, jag är inte gjord för sånt. Aja imorrn hittar ni mig 07.30 i skolan och från 11.00 och framåt på Älvsjö-mässan (monter B03:39). Wish us luck!

det börjar dra ihop sig

Ikväll är det dags för vår studentskiva! Just nu är jag så galet trött eftersom jag var på skiva igår och i förrgår, men jag är taggad ändå! Kommer bli awesome! Dock säger alla att stället (Rose) suger, men men, det är folket som gör det inte lokalen.

Ska sova lite nu, sen blir det duschen, sminkning (sotade ögon), preppa fötter (galet höga skor!) och på med min snygga klänning (blev den svarta i inlägget under).

Kanske kommer bilder senare!


dagens i-landsproblem

Om ca 1 1/2 vecka är det dags för vår studentskiva och jag har spenderat löjligt mycket tid på att hitta en klänning och skor som passar. Vi har James Bond-tema och då vill man ju vara lite fancy typ men samtidigt känner jag att en fin/snygg/sexig långklänning inte riktigt går att röra sig i som man vill på en skiva. Men nu har jag i alla fall beställt hem två klänningar från nelly:


Så får hoppas att de passar någorlunda. Skor är större problem, hittar inga jag vill ha!

RSS 2.0