jag skrev mitt namn i vattnet, så du vet var jag finns

Idag var det första gången på länge som solen sken. Och då passade ju vinden självklart på att blåsa storm. Helt seriöst har det blåst mer idag än vad det brukar göra på våren och hösten, eller iaf lika mkt. Så det blev ingen stranden idag heller... Det är lite skandalöst faktiskt, vi har fortfarande inte varit nere på ngn av de 3 stränder som är ett måste att besöka när man är här på sommaren. Suck.

Så idag passade vi på att åka och hämta mitt och brorsans pass som redan har kommit (heja polisen på Gotland). Ful som fan såklart, men what to do. Tur att inte många ska se det iaf. Och nu är det bestämt förresten så nu kan jag skriva här utan att ge mig själv falska förhoppningar: nästa fredag drar vi till Frankrike! Hur awesome?! Så om en exakt en vecka ligger jag förmodligen och sover på ett hotellrum i München (vi bilar ner). Längtar. Spontanresor är kanon, vi bestämde oss helt enkelt efter 3 dagar med regn, blåst och 17-18 grader att så här vill vi inte spendera semestern (mina föräldrars alltså). Inte mig emot, haha.

Finns bara ett litet problem som irriterar. Jag är sjuk igen. Jag har halsfluss som ni kanske minns? Slutade hursomhelst att äta pencillinet i söndags efter 10 dagar och det kändes bra. Men sen för några dagar sen kom febern och halsontet tillbaka. Testerna på vårdcentralen visade dock inget, varken på halsfluss eller körtelfeber. Fast jag skojar inte när jag säger att mina halsmandlar var helt vita... Inte ens prickiga utan helt täckta med vitt äckel. Men jag hoppas hoppas hoppas att jag är på bättringsvägen för jag har inte haft ngn feber på ett dygn nu och halsen känns bättre. Bara för det lär jag väl vakna upp värre en någonsin imorrn.


Kent – Hjärta


i want to recognise your beauty's not just a mask



Ytterligare en snygg stop-motion film. Fast det snygga med den här filmen är väl inte direkt att det är stop-motion, utan snarare att killen i filmen är grym på teckna.

Nej nog med youtubeklipp nu.


Muse – Undisclosed Desires


hot and heavy pumpkin pie, chocolate candy jesus christ - ain't nothin' please me more than you



Sjukt bra gjord film. Är nog lite av ett smygfan av snygga stop-motion filmer. Watch it!


Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home


it's time we saw a miracle

Inget intressant att uppdatera om. Vädret har varit lite småkasst, typ blåsigt och halvmulet så jag har inte varit på stranden än... Trist som fan faktiskt. Men men, det ska bli lite bättre imorrn så då kanske vi tar oss dit. Först ska vi iaf in till visby och fixa pass till mig och min lillebror. Awesome, då behöver jag inte oroa mig för London-resan i september (längtar, MUSE<333). Och varför fixar vi pass här nere på Gotland för? Tror inte jag tänker skriva det här för då kommer jag börja hoppas för mkt, haha!

Ska nog ta och sova nu så man slipper mörka ringar under ögonen på ett foto man ska leva med i några år...


Awesome brudar nere i Åhus!


Muse – Apocalypse Please


this will be my last confession, "i love you" never felt like any blessing

Här händer det grejer förstår ni. T ex är jag inte hemma längre, jag befinner mig just nu i min lilla stuga på Gotland. Mysigt som fan. Men det kunde ju varit bättre, typ soligt väder istället för regn. Och så hade det ju varit trevligt om min vän Jessica inte åker hem den här veckan utan hade stannat tills jag åker hem, alltså den 14/8... Och det hade definitivt varit trevligare om jag inte hade behövt börja plugga samhälle typ närsomhelst eftersom jag ska göra en prövning på halva Samhälle A-kursen den 18/8. Woho.

Nej nu lämnar vi det och hoppas istället på bättre väder imorrn så man kan ta sig bort till Tofta och chilla galet på stranden hela dagen!


Florence + The Machine – Heavy In Your Arms


!

Hemma! Men jag ska iväg till långsjön och träffa folk så jag har inte tid att skriva om Åhus nu, göre sen!

and how can we win, when fools can be kings?

Nu har jag packat klart! Ska gå och lägga mig nu för imorrn kl. 09.21 går tåget mot Åhus från centralen.
Så tänkte bara säga att nu blir det inga fler inlägg förrän tidigast fredag kväll för då kommer jag hem igen!

 
bild: jag (partille cup, -09)
LAGET <333

Muse – Knights Of Cydonia


you're the hardest little button to button

Ny design! Tog äntligen tag i saken... Fast den är inte riktigt klar än, smådetaljer typ som jag får ta tag i senare för det har jag inte tid med. För idag ska jag:

  • Packa och tvätta inför Åhus (åker imorrn!!)
  • Träffa folk (iaf ellen) som jag inte kommer se på typ en månad...
  • Försöka hinna åka till Skärholmen för att utnyttja ett presentkort på Make Up Store som går ut nu i juli.
  • Igår var jag förresten utanför dörren för första gången på typ 5 dagar (heja halsflussen och eventuell ögoninflammation). Kändes rätt nice att umgås med folk igen... Nej nu måste jag dra igång med packningen!


    The White Stripes – The Hardest Button To Button


    florence + the machine - heavy in your arms

    Är besatt av den här låten.



    Godmorgon på er förresten.


    one day i'm happy and healthy, next i ain't doing so well

    Det visade sig att jag har halsfluss. Enda bra med det är väl att jag har fått pencillin så jag blir frisk ngn gång.

    Förresten, åkte in till akuten nu i natt vid typ 02.30, fick typ ngt krampanfall i ryggen, bröstet och magen. Visade sig att det också berodde på halsflussen, kul. Hade så galet ont att jag trodde att jag skulle spy... Men men.

    Nu ska jag återvända till tvn och One Tree Hill.


    The Dead Weather – The Difference Between Us


    god i can't do this anymore

    Fa-an vad jag har ont i halsen. Det gör så in i helvete ont. Jävlar alltså.

    Okej, nog med svordomar. Men jag kommer inte ihåg senast jag hade så här ont. Snart kommer den lilla (egentligen obefintliga) hypokondrikern utkrypande ur skinnet på mig och säger att det här är mer än vanligt halsont. Typ halsfluss eller något.

    Tror jag kommer dö snart. Eller inte. Men ändå, tyck synd om mig?

    (är vita prickar i halsen symtom på något farligt förresten?)


    Calvin Harris – I'm Not Alone - Radio Edit


    i don't know what i have done, i'm turning myself into a demon

    Idag är det 13 juli, vädret har varit helt fantastiskt - typ tropisk värme?

    Och...

    Jag har feber och så ont i halsen att jag spottar gult. FML.


    First Aid Kit - Tiger Mountain Peasant Song


    and i'm talking to myself at night because I can't forget

    Wow, det är verkligen helt omöjligt för mig att uppdatera den här bloggen för tillfället. Jag har helt enkelt inte haft tid att skriva ngt. Så det blir nog ett rätt långt inlägg är jag rädd för, men så får det bli för jag vill nog kunna läsa här om jag glömmer vad jag gjort i framtiden...

    Vart ska jag börja? På lördagen kanske... Först och främst, i lördagskväll började sommarens hittills defintivt mest flippade dygn. Shit maan säger jag bara. Jag och Daniela åkte kommunalt ner till nykvarn (som ligger en bra bit utanför södertälje typ), en resa som tog nästan 3 timmar (dörr till dörr alltså). Helt klart den mest spontana och mest random resa någonsin. Och en hund hade vi med oss också (y). Väl nere träffade vi Terése, Felicia och Hannah, och resten av kvällen spårade helt. Tror jag skippar detaljerna. Lär nog komma ihåg ändå.

    Vaknade upp till sommarens typ varmaste dag, och även fast jag fick en säng för mig själv var det löjligt varmt. LÖK säger jag bara, underbart ord det där... Tog tåget hem till huddinge, lyckades ta oss till långsjön för att kyla ner oss. Skönt som fan säger jag bara. Chillade på kvällen framför VM-finalen (hatar egentligen fotboll, men det var ju en hyfsat intressant match ändå) med tjejerna. I halvlek tog vi bussen till Ica för att köpa godis, men smarta som vi är glömde vi att bussarna bara går 1 gång i timmen på söndagar/kvällar så vi fick gå hem. Och missade andra halvlek, haha! Sämst vi är.

    Idag låg vi vid långsjön igen på eftermiddagen, och nu på kvällen var vi äntligen och såg på Eclipse. Den var faktiskt rätt awesome, håller med dom som säger att den var bättre än både Twilight och New Moon. Men inte bättre än böckerna såklart (jag = boktönt). Kom hem hyfsat tidigt, såg en tidig bio för en av mina vänner jobbar imorrn... Weird att komma ut ur en biosalong och det är ljust ute! 

    Nu ska jag nog bara ta det lugnt, är fortfarande lite slut efter helgen och dessutom har jag jätteont i halsen! Why man why?! Knarkar halstabletter, té och apelsinjuice. Fan ta förkylningar, särskilt på sommaren... 
    Men imorrn blir det långsjön igen för det ska tydligen vara sol och +30 grader hela dagen typ. 

    LÖK. 

    (hehe)


    The White Stripes – Seven Nation Army 


    well, don't you want to know how we keep starting fires?

    Blev nästan överkörd idag. Fast grabben i bilen var snygg iaf.

    Eftersom vädret var lite smådåligt idag på eftermiddagen (men inte mindre lökigt för det) åkte jag in till stan för att hämta en klänning jag lämnat in på reklamation (köptes till skolavslutningen och gick sönder första gången jag använde den). Fick ingen ny klänning, men fick den gamla, trasiga tillbaka + 200 kr iaf.

    Svängde dessutom in på MQ och köpte en klänning från Zoul... Men jag vet inte om jag ska behålla den för den kostade 600 kr. Jag är definitivt ingen modebloggare, det kommer inte komma massa dagens outfits, men jag bjuder på en bild på klänningen iaf:





    Electric Six – Danger! High Voltage


    when the truth is, i miss you. and i'm tired, i should not have let you go

    Livet rullar på. Är inte så lockande att sitta inne vid datorn dagar som dessa, helt underbart väder har det ju varit.

    För att inte skriva ett allt för långt inlägg om vad jag har haft för mig de senaste dagarna kör vi på en liten lista... Jag har:
     
  • Umgåtts med dom bästa
  • Ätit den där pizzan med terése hehe
  • Haft galet trevligt hemma hos daniela, träffat lite nytt folk och så
  • Solat och badaaat vid långsjön
  • Gymmat
  • Målat alla fingernaglarna i olika färger à la linda på lindas sminkblogg, awesome
  • Gjort ett försök till att sola och bada idag i tullinge, svårt dock när det är molnigt och blåser
  • Typ det enda som vi inte gjort är att se på Eclipse, vilket är sjukt livsviktigt. Nej men helt seriöst, vi vill ju se den och måste fan ta mig göra det också!


    Coldplay – Warning Sign

     


    so please won't you tell me where the road will end

    Hemma! Ska bli galet skönt att få sova i min säng här hemma, att duscha i en dusch som man faktiskt får plats i, att få dricka vatten som smakar bra igen osv. Skönt att vara hemma helt enkelt. Att slippa oroa sig/ducka för/stänga in sig från myror, spindlar, bålgetingar, flygmyror m.fl. Trosa har helt enkelt ett för stort djurliv för lilla jag.

    Att jag är hemma betyder alltså också att jag har jobbat klart! Också skönt. Inte för att det var speciellt jobbigt för det var det inte, men skönt att kunna göra vad man vill om dagarna. Vet iof inte riktigt vad jag ska göra än, fast några saker är rätt självklara; träffa alla människor man inte sett på typ 2 veckor, se på Eclipse (hehe), njuta av det uuuuunderbara sommarvädret, käka en fet jävla pizza med TT (hehehehe), utnyttja gymkortet - så man tränar bort den där pizzan...


    HOFFMAESTRO – Highway man


    RSS 2.0