juluppdateringen

God Jul på er! Jullov, julafton är redan över och förbi men ändå har jag inte skrivit något här förrän nu. Jag tror det stämmer, det du sa Lindahl, vi är nog Sveriges sämsta bloggare...

Jullovet hittills har mer eller mindre spenderats framför TV:n, lillebrors xbox och Assassin's Creed. Awesome. Och såklart en mysig julafton med vår lilla släkt.

Idag har jag hängt med min polare soffan och sett på älskade Sagan om Ringen och nu är jag och familjen på väg ner till Trosa för den årliga julmiddagen hos några vänner (det närmaste vi kommer kusiner...). Kalkon, hassebackspotatis och gräddsås, standard. Mina kära vänner ska liksom resten av Stockholms ungdomar ut i kväll, lite trist är det ju att jag missar det... Hoppas ni får en grym kväll!

pole art 2011

Har suttit och tittat på pole dance videos ett tag nu... Dessa tre är från Pole Art 2011 och är vinnaren, tvåan och trean. Helt sjukt vad fantastiskt duktiga dessa tjejer är, galet starka och viga. Skulle inte vara helt fel att vara så här bra:


lord, i want to be up in my heart, just in my heart oh lord

Var och tränade idag för första gången på alldeles för länge. Körde bodypump (mitt favoritpass) och kände verkligen hur snabbt man tappar formen... Tog ju samma vikter som jag alltid kört med, men herregud vad jag kände mig svag! Självförtroendet fick sig en rejäl törn. Men nu är det ju snart lov och då kommer jag ju faktiskt för en gångs skull ha tid för träning så det styrkan kommer väl tillbaka snart (förhoppningsvis).

Apropå träning, saknar pole dancen som fan! Skulle vilja ta mig iväg på ett open pole pass, men är lite osäker på hur det går till. Och så skulle det ju vara bra mycket roligare om man hade någon kompis att gå med (en liten hint tjejer hehe... Eller grabbar för den delen.).

Det börjar märkas att det snart är lov, alla lärare prackar på en extra mycket uppgifter som alla ska vara klara nu. UF, idrott, loggbok, internationell ekonomi... Segt. Men å andra sidan, idag har började jag 12.05 och i morgon 11.35 pga. lite inställda lektioner. Inte helt fel.


Moby – In My Heart

rätt bra dag

Lång dag idag. Två matcher i Huddingehallen (en förjävla dålig förlust och en grymt härlig vinst), sen lunch på pizzerian med 15 tolvåriga brudar och tillslut "träning" (julavslutning, dvs lekar) i kvarnberga. Så mentalt trött efter det. Jobbig match + ett gäng tjejer som var otroligt högljudda och tjattriga (vilket de normalt sett inte är) gjorde sitt. Men jag har haft kul ändå och vi fick hela fyra julklappar av våra söta tjejer (det lönar sig att vara tränare).

Sen åkte jag och mamma till Media Markt för att köpa en iPhone 4 S till mig och lillebror i julklapp. Känns helt okej.

the hunger games

23 mars är alldeles för långt borta.


våra skitungar

Jag har hittat en ny favoritblogg. Läste Kenzas blogg (som resten av Sverige) och såg att hon hade länkat till VÅRA SKITUNGAR!. Underbar blogg skriven av en tjej som heter Emma som har flyttat till Uganda tillsammans med sin vän Therese för att ta hand om 14 grabbar som har levt på gatan större delen av sitt liv. Har läst igenom hela bloggen nu och tårarna har varit nära flera gånger, både pga de hemskheter killarna har varit med om men också för jag blir så förbannat rörd av Emma och Thereses engagemang och hur mycket bättre killarna har det nu.

Rekommenderar verkligen att ni läser bloggen och gillar deras Facebook-sida.

-

Udda dag idag. Blev ingen morgonlektion i franska för mig av diverse anledningar och projekt och ledarskapslektionen var inställd så jag hade bara en rätt ovärd lektion i multimedia. Så en timme i skolan, sen hem, och sen tillbaka till skolan för att vara med på Sjödals infokväll för åk 9. Tre företag från klassen + två från andra SMEK fanns där för att visa upp oss... Ganska ovärt det med, de flesta (av de väldigt få som gick förbi) stannade inte och de få som stannade ville mest ha godiset vi bjöd på. Men men...

I morgon är jag typ ledig. Komp. ledigt från UF/ekonomi men sen har jag en engelskalektion på eftermiddagen. Får se om jag går.

speechless

Kom hem från lokala UF-mässan för ett tag sen. Trött, sliten och med en huvudvärk som tar livet av mig. Men framförallt: fullständigt överlycklig! FÖR VI VANN!! Panorama Pictures åkte hem med TVÅ priser: Monterpriset på 1 000 kr utdelat av Företagarna Huddinge och Arena Huddinge Riskkapitalisterna Lilla investeringen på 3 000 kr! Åh glädje! Som vi har kämpat för det här, jag är så otroligt stolt över oss.

Nu ska jag gå och ta igen lite efterlängtad sömn, och jag garanterar er att jag somnar med ett leende på läpparna


2011-12-06

Åh hjälp i morgon är det dags. Dags för Ung & Företagsam - Huddinges lokala UF-mässa. Och mötet med Riskkapitalisterna. Skräckblandad förtjusning helt klart. Ångest över presentationerna samtidigt som det ska blir sjukt kul med mässa. Tror vår monter kommer bli riktigt bra om allt flyter på som det ska. Mässan börjar 17.00 och håller på till 20.00 i Huddinge gymnasiet (sal Sahara) om någon vill komma och hälsa på (gör det!). Vi har företagspresentation 19.00 i sal M12.

Nej nu ska jag fortsätta plugga in manuset till presentationerna!


-

Seg dag, har inte gjort något vettigt alls. Förvånansvärt skönt faktiskt. Behöver ladda upp inför nästa vecka då det är lokala UF-mässan och Arena Huddinges Riskkapitalister (på samma dag!).

Snart ska jag bege mig mot Tumba och hem till Carro. Hon fyller (äntligen) 18 år och vi ska äta middag och sen ska alla andra 18-åringar ut och fira vidare. Jag själv ska hem för i morgon är det dags för C-ungdomspropagandan steg 2 och jag blir hämtad 07.20. Blir 3 svåra matcher i morgon, men vi som är underdogs går ju in utan press och bara kör!

what doesn't kill you makes you stronger

Tänk vad en liten oplanerad bloggpaus kan göra för skrivsuget. Nu sitter jag ju här igen.

Vi har projektvecka just nu i skolan vilket är = UF-vecka för oss SMEK-treor. Sjukt kul faktiskt, vi förbereder för lokala entreprenörsmässan som är nästa vecka på onsdag i Huddingegymnasiet (kom och hälsa på mig!). Idag har jag målat upp vår logotype på vår monter och börjat göra lite provisoriska visitkort. Helt okej skoldag va? Enda dåliga med den här veckan är att man kommer sakna den när den är slut. Skulle vara så förbannat skönt om vi bara hade UF...

Idag har jag också kört sista Pole dance nivå 1 lektionen! Och även bokat två nya klasser som börjar direkt efter nyår... Så ja, jag är fast. Kommer ha samma tjej som instruktör som jag hade idag (min vanliga är fortfarande sjuk) och hon är så sjukt trevlig, glad och peppande så det kommer bli awesome. Sen är hon sådär äckligt snygg och vältränad också...

Idag provade vi på ett nytt trick som heter Cross knee release, och självklart är följden många (MÅNGA!) nya snygga blåmärken på insida lår. Det gör så jävla ont att träna Pole dance, och när man väl håller på undrar man varför man egentligen gör det. Men så lyckas man med tricket man håller på med och blir sjukt stolt. Dessutom har jag alltid ett leende på läpparna inne i studion och man går alltid därifrån och längtar efter nästa pass!


Cross knee release. Jag lyckades bara hålla mig där någon sekund, och det var inte hälften så snyggt som på bilden men men... Man måste ju börja från någonstans.

RSS 2.0