jag skrev mitt namn i vattnet, så du vet var jag finns

Idag var det första gången på länge som solen sken. Och då passade ju vinden självklart på att blåsa storm. Helt seriöst har det blåst mer idag än vad det brukar göra på våren och hösten, eller iaf lika mkt. Så det blev ingen stranden idag heller... Det är lite skandalöst faktiskt, vi har fortfarande inte varit nere på ngn av de 3 stränder som är ett måste att besöka när man är här på sommaren. Suck.

Så idag passade vi på att åka och hämta mitt och brorsans pass som redan har kommit (heja polisen på Gotland). Ful som fan såklart, men what to do. Tur att inte många ska se det iaf. Och nu är det bestämt förresten så nu kan jag skriva här utan att ge mig själv falska förhoppningar: nästa fredag drar vi till Frankrike! Hur awesome?! Så om en exakt en vecka ligger jag förmodligen och sover på ett hotellrum i München (vi bilar ner). Längtar. Spontanresor är kanon, vi bestämde oss helt enkelt efter 3 dagar med regn, blåst och 17-18 grader att så här vill vi inte spendera semestern (mina föräldrars alltså). Inte mig emot, haha.

Finns bara ett litet problem som irriterar. Jag är sjuk igen. Jag har halsfluss som ni kanske minns? Slutade hursomhelst att äta pencillinet i söndags efter 10 dagar och det kändes bra. Men sen för några dagar sen kom febern och halsontet tillbaka. Testerna på vårdcentralen visade dock inget, varken på halsfluss eller körtelfeber. Fast jag skojar inte när jag säger att mina halsmandlar var helt vita... Inte ens prickiga utan helt täckta med vitt äckel. Men jag hoppas hoppas hoppas att jag är på bättringsvägen för jag har inte haft ngn feber på ett dygn nu och halsen känns bättre. Bara för det lär jag väl vakna upp värre en någonsin imorrn.


Kent – Hjärta


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0