this is like a flashback, this is like a dream

Vädret blev inte bättre... Svensk sommar, vad kan man säga? Jag hoppas åtminstone att det blir bättre väder från fredag och framåt, för på fredag börjar Eken Cup. Och för mina småtjejer (tränar F-99, handboll alltså) är det första året och det vore ju lagom kul om deras första intryck av Eken är spöregn och lera...

Idag (eller igår egentligen) gjorde jag mer eller mindre inget förräns på kvällen då jag cyklade iväg och träffade terése. Hon (läs: stackaren) jobbar på ett idrottsläger för barn just nu, vettefan om jag skulle orka med alla jobbiga småungar faktiskt. Mina handbollstjejer fyller ju 11 i år så dom har ju mer eller mindre passerat den där megajobbiga åldern... Vi ser mer emot när dom börjar bli fjortisar, hahaha.

Kom hem vid typ kvart i tio eller nåt, och har väl inte gjort ngt speciellt vettigt sen dess. Imorrn så... Hmm jag vet inte riktigt, har uteträning med tjejerna på kvällen men annars vet jag inte riktigt. Vet vad jag vill göra men vet inte hur jag ska få det att hända. Vi får se.


Calvin Harris – Flashback


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0