it's a new dawn it's a new day it's a new life, for me

Ah okej då var det dags igen...

Helt seriöst så ja, det är tydligen dags igen. För här sitter jag bakom skärmen och bloggar igen, fast på en ny adress. Den förra blev hittad av människor vars ögon den inte var till för så den har jag låst. Men suget att skriva blev spännande nog för stort so here I am.

Vem är jag då? 17årig tjej från huddinge, har precis klarat av första året på gymnasiet, sam-ekonomi. Älskar handboll, foto, musik, vänner... Ja, det är väl dom stora grejerna, ska jag räkna upp allt blir det en lång lista. Hursomhelst så kommer den här bloggen handla om en massa strunt egentligen, min vardag + lite foton, musik, snygga grejer och gud vet vad.
Livet för mig just nu är lite uppochner, mkt kretsar om mitt trasiga knä - 2 ggr avslitet korsband, men jag ska försöka att inte skriva alltför deppiga inlägg hela tiden. Får väl varva det med nice inlägg när livet leker ist, haha!

Angående bloggnamnet så har det egentligen inget med bloggen att göra. Hade svårt att bestämma mig för ngt vettigt, och så lyssnade jag på en låt som heter Different Sound, och jaa, här är jag nu... Och varför det blev webblogg.se och inte blogg.se var för att differentsound.blogg.se redan var upptaget. Synd.
Mycket intressant.

Muse – Feeling Good


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0