everything about you is so easy to love

Hemma! London var awesome, en underbar helg med dom bästa alltså.

Kom fram till Heathrow (löjligt stor flygplats) på fredagskvällen, tog tunnelbanan till hotellet och sen vidare till china-town där vi käkade middag. Intressant restaurang, kinesisk karaoke i rummet brevid... Åkte runt lite på stan med bussen och sen tog vi oss hem till hotellet. Världens minsta och varmaste hotellrum som låg precis vid tunnelbanan och med världens hårdaste sängar. Men det gjorde faktiskt inte så mkt, och sova kan man göra när man är död (är lagom pigg nu dock, haha).

Hela lördag dag spenderades på Oxford Street. Topshop där är verkligen galet stort! Vi tappade bort varandra x antal ggr kändes det som. Och så galet mkt snygga väskor, men inte fan köpte jag ngn... Ångrar det lite faktiskt. Sen tog vi oss till andra änden av gatan (typ, vi gick iaf förbi 2 tunnelbanestationer) till Primark som man hört så jävla mkt om. Och visst var det löjligt billigt, men helvete vad mkt folk det var... Och vi hittade inte speciellt mkt snyggt så vi gick därifrån. Och hittade vår nya favoritaffär, River Island. Alla tre köpte varsin tröja och alla tre var avundsjuka på varandras inköp. Så himla mkt snyggt, och återigen, väskorna <3 Fan. Vi snurrade runt där på stan ett bra tag iaf. Tills det var dags att åka hem och hämta biljetter till MUSE-konserten. Skriver ett annat inlägg om det sen, blir så mkt här annars... Men. Awesomeness.

På söndagen gick vi och turistade ett litet tag och sen var det dags att ta sig hemåt. Dvs mot flygplatsen igen. Och det var 3 rätt trötta brudar som kom hem till sthlm igårkväll. Men det var så extremt roligt, och jag längtar redan till nästa londonresa. Och nästa MUSE-konsert, haha! <333

Bilder på vad jag köpte; # # # # # (+ en ring från river island, ingen länk)



Muse – Bliss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0