my universe will never be the same

KUL-helgen gick bra. Våra tjejer skötte sig utmärkt. Det var lite segt på träningarna emellanåt, men det tror jag mer beror på vädret och luften i hallen (noll cirkulation) än dålig kondition och dålig vilja.
Det är så skönt att våra tjejer börjar bli lite äldre, de klarar sig helt själva på kvällen, så vi tränare kan sitta och ta det lite lugnt... Tjejerna satt tillsammans med grabbarna i samma ålder och snackade och berättade spökhistorier. Faktiskt väldigt kul att se att de trivs så bra ihop, känns bra inför framtiden med fler mixcuper, handbollsprofiler m.m.

Mindre kul var det när ett larm gick igång mitt i natten och stressad mamma kommer och bankar på vår dörr och säger att det är brandlarmet. Jag börjar dra upp tjejerna, brinner det måste vi ju se till att komma ut fort, men vi kommer aldrig så långt för väl ute i korridoren står alla andra lag bara och tittar på varandra. Ingen rök, ingen eld, och det visar sig vara inbrottslarmet. Väktarna kommer, hittar inga problem, men så är det någon som påstår att hon känner röklukt. Sen så känner alla denna röklukt/lukten av något överhettat, även jag, men vi hittar inget. Det är svårt att säga om det verkligen var så att man kände riktig röklukt eller om man bara inbillade sig pga allt som hänt. Det gick hursomhelst bra, även fast några av tjejerna var lite skakis, och vi fick gå och lägga oss igen.

Idag började trean igen. Det kan nog ha varit den mest onödiga skoldagen någonsin. Om man nu ens kan kalla det för skoldag. Gick till skolan, fikade och fick lite papper av våra mentorer. Väntar på lunchen i en timme, äter lunch och vår sen reda på att den ända lektionen jag skulle ha är inställd. Skönt.

Nu ska försöka formulera ett viktigt och lite småjobbigt mail till en spelares(?) föräldrar... Imorrn kör vi igång stenhårt med Engelska C, wähå!


The Wanted – Glad You Came

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0