"JA, den här var skitgod!"

Hemma igen efter fem dagar i ett regnigt Skåne. Fyfan för vädret, som en vän sa; det känns mer som höst än mitten av sommaren.

Var ju då som sagt beachhandboll, och vi var väl mest nere för att ha kul. Åkte bara ner med fem spelare (en avbytare) och av dessa är två lite lagom halvskadade. Men vi gick till B-slutspel i alla fall där vi tyvärr torskade mot Tumba.

Hann även med en del annat, och mycket finns med på bild. Dock tog jag inte så många bilder som jag brukar när är jag är med mitt kära lag, kände verkligen inget sug nu eftersom det var så dåligt väder. Dessutom har min kamera gått sönder. Usch jag har verkligen ångest för det. Visst, jag har försäkring och jag ska lämna in den, men kameran är ju så dyr och det är aldrig kul när något går sönder. Bilderna blev inte riktigt 100, är inte helt nöjd. Ska kolla igenom alla en gång till så kanske det dyker upp någon bild här sen.

Under tiden bjuder jag på en jättefin intervju med mig, Blomman och Ronja. Jag låter verkligen så förbannat bitchig, och det är inte mycket vettigt som kommer ut ur munnen haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0