men jag är inte bitter

Åh vad jag saknar alla mina vänner just nu! Jag är så trött på alla surkärringar och gubbar nere på golfbanan, så trött på att bli kallad för "lilla Emma" av vår irriterande granne, så trött på alla insekter, så trött på allt! (Även fast det är rätt mysigt här nere i "lagom mängd" om ni fattar vad jag menar...)

Idag är det den 13 juli, vilket kanske inte säger så mycket för vissa, men för oss nördar som följt Harry Potter sen vi var åtta, så är det en stor dag! Idag är det världspremiär för sista filmen. Underbart, men samtidigt lite sorgligt. Typ som när sista boken var utläst, eller när sista sagan om ringen-filmen kom.
MEN! För att komma till poängen här... Vart är jag? Jo i Trosa (där jag få stå ut med tidigare nämnda hemskheter). Kan jag komma hemma och se på älskade Harry? NEJ! Åh en sådan sorg! Så deprimerande! Och när jag väl kommer hem så kommer säkert alla vänner som vill se filmen ha sett den och jag får gå själv... FML.

Dessutom är det molnigt och jag kan inte ens sola. Det är faktiskt riktigt kallt. Känner hur jag blir blekare för varje sekund. Men som sagt, jag är inte bitter.

Filippinsk poster, därför det står 14/7... Hittade ingen bättre. HP<3

Kommentarer
Postat av: Sophia

Jag kan ställa upp och se den igen med dig, jag lovar! <3

2011-07-13 @ 23:54:16
URL: http://tionollfem.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0