i want to go where everyone goes, i want to know what everyone knows

Alltså vädret. UNDERBART! Man blir ju så lycklig... Och ännu lyckligare blir jag när jag tänker på att jag nu äntligen är helt klar med tvåan. Sista provet idag, matte (vg-prov), gick helt okej tror jag. Fast jag vet inte, det brukar alltid gå dåligt när jag tycker att det har känts okej.

Igår var jag i stan med mina vänner. Trodde att vi skulle fika/ha picknick men det blev inte riktigt så. Istället gick vi till djurgårdsbron (tror jag?) och tänkte hyra trampbåtar men det blev inte så heller, lång väntetid. Så vi vandrade längs Djurgården bort till Grönan och tog färjan tillbaka till Slussen. Egentligen var vi väl ganska korkade som inte låg och njöt av solen vid en strand/brygga men men...

Idag har jag hunnit med mycket. Matteprov i "morse" (kl.10 känns redan för tidigt, hehe), sen in till stan med Ellen på hemliga äventyr och sen till Långsjön där vi träffade några vänner ett tag. Stannade inte så länge, och gick sen hem. Löjligt varmt! Inte för jag klagar, men man svettades ju en hel del om man säger så... Nu har jag precis kommit hem från att ha varit och fotat lite vid min brorsas bal. Stiliga grabbar och snygga brudar. Och tyvärr några riktigt misslyckade klänningar om jag får säga det själv.

Ska alldeles strax iväg på fancy middagsbjudning hos ett par vänner. Det vankas pizza, och kanske lite rosévin också. Helt okej avslutning på denna överlag grymma dag!

Bjuder på ett par bilder från nyår, har varit så snålt med bilder här på sistone:



Panic! At The Disco – That Green Gentleman [Things Have Changed]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0