i had everything, opportunities for eternity

Eken Cup 2011 blev inte direkt en rolig historia för mina tjejer. Tuff lottning gav oss de två bästa lagen i Stockholm (som sedan gjorde upp om guldet i A-finalen) och ytterligare ett par lag som var riktigt duktiga. Lägg till lite spöregn och lera, och ett lag med ganska små tjejer som inte alltid har de bästa och hårdaste skotten så kan ni själva räkna ut att det inte gick så bra för oss. Men men, det var faktiskt rätt kul ändå emellanåt. Särskilt när mina tjejer bestämde sig för att ge allt och dök ner i leran varje anfall.

Vi åkte ut rätt tidigt och hade alltså inga matcher idag. Men jag åkte tillbaka till fältet ändå för att titta på P-99 som tog sig ända till B-final. Tyvärr höll det inte hela vägen och grabbarna fick åka hem med en silvermedalj runt halsen, men medalj är medalj och jag tror att de var rätt nöjda ändå.

Igår var jag och såg den senaste Pirates-filmen. Den var inte värd 140 kr. Skulle nog vilja påstå att den var rätt så dålig. Så se den inte på bio, tips från coachen.

Hittade denna på en av mina tjejers facebook, de är så söta!


The Pretty Reckless – Make Me Wanna Die

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0