it's in the water

Tillbaka! Har varit fullt upp de senaste dygnen. Mer eller mindre iaf.

Som jag skrev sist så drog jag till Mörkö med mina underbara vänner i fredags efter skolan. Efter en förbannat jobbig resa dit (jag, carro och jimmy åkte kommunalt) så kom vi äntligen fram runt kvart över fyra, och då var det helt klart värt det. Galet mysigt ställe! Vi badade, solade, grillade, krökade, chillade, spelade kubb, sköt luftgevär och bara njöt av livet helt enkelt.

Jag drog hem på lördagskvällen medan resten av mina vänner stannade till söndagen. Men jag var bjuden på fest hemma hos Frazit, och jag ville träffa alla gamla vänner från mitt handbollslag. Men det var inte kul att lämna. Ville inget annat än att stanna samtidigt som jag ville till Huddinge. Ingen logik i den meningen... Det var hursomhelst jättetrevligt hos Frazit, men jag ångrar mig lite då de andra tydligen hade bästa kvällen ever borta på Mörkö. Fan det här är inte bra, hur ska jag klara av att vara isär från gänget i en hel månad sen när jag ska jobba?!

Igår chillade jag bara hemma på dagen. Den mesta tiden spenderades vid datorn för att ladda upp alla bilder från Mörkö på facebook. 344 bilder på ca ett dygn tycker jag är rätt bra jobbat. Fast "bara" ca 150 bilder ligger uppe på facebook nu. Och på lite bloggar har jag sett... Har absolut inget emot att folk använder mina bilder, men skriv gärna att det är mina bilder tjejer! En liten pik sådär... Inte för att det är några proffsbilder direkt, men jag är ju ändå typ stolt över mina bilder.

På kvällen kom Daniela, Terése, Alex och Ellen hit. Vi spelade lite kort, kollade på film och bara tog det lugnt helt enkelt. Ellen sov kvar, hon gick för en liten stund sen, och vi har bara suttit och snackat en massa sen vi vaknade. Och snart ska jag åka till min sjukgymnast. Om jag kommer ihåg rätt så är det massa hopptester som ska göras idag, wähå!

En bild från helgen, kanske bjuder på en bildbomb senare:


Kings Of Leon – Radioactive

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0