and if i share my secret you gonna have to keep it

För att väga upp den tråkiga dagen igår hängde jag med grabbar ut igårkväll. Dock visste jag inte att det var 10 grabbar, kände mig lite ensam bland allt testosteron. Men vi tappade hälften efter ett tag så tillslut var vi bara 5 kvar.

Intressant kväll blev det, vi gick först till Sommar! för att se hur det var. Kön var 1 km, och vi fick höra att även om den gick ganska snabbt så tog det typ en halvtimme att komma fram till baren därinne. Gick därför till woken men även där var det kö, och att vara med ett grabbgäng är inte alltid helt 100 när man ute (vakten sa att det var fullt men släppte in 20 tjejer). Så vi gick till Aveny, där Eriks kompis släppte in oss. Var väl helt okej där, men det var väldigt litet, varmt och det var sjukt halt på dansgolvet. Dessutom väldigt ofräscht. Okej, det var väl inte helt okej då, det var rätt dåligt faktiskt.

Nu ska jag snart bege mig mot Kvarnberga, träning med småbrudarna. Men först ska jag möta upp en spelare, som inte har varit med sen i vintras mer eller mindre. Har varit lite småstruligt, och hon har sagt att hon ska komma tillbaka i lite drygt en vecka nu men hon har inte dykt upp. Så jag hoppas att hon kommer idag.


Maroon 5 feat. Christina Aguilera– Moves Like Jagger

Kommentarer
Postat av: Helena

Ska vi följa varandra på bloglovin :) ? Kram

2011-09-12 @ 07:47:12
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: BitterFittan

Tjoohooo!

Kolla in min blogg vettja! =)

Ha en skön kväll!

Tjipp!

2011-09-12 @ 22:24:02
URL: http://cillabacill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0