oj vad det märks att jag har precis skrivit en uppsats och ett mail på engelska

Jaha, då har man precis mailat engelskaläraren som har den klassen som jag väldigt gärna vill gå i. Problemet är att den är överfull. Men jag skickade ett lite halvfjäskigt mail (nja okej, det blev faktiskt mer ärligt och rakt på sak) så nu är det väl bara att vänta och se vad som händer. Annars får jag jaga andra lärare.

I morse smet jag ut från webbdesignen. Kändes ovärt att vara där när jag ändå inte (förhoppningsvis) kommer fortsätta ha den lektionen. Dessutom hade jag bara sällskap av massa okända 94:or, för min vanliga partner in crime var nämligen inte där. Läraren märkte inget. Säger väl en del om kursen?

Imorgon hoppas jag på att vi outar våran UF-idé. Börjar kännas som om att det är dags nu. Inte för att alla frågar lika mycket längre, men jag vill väldigt gärna berätta. Känner på mig att det är flera som kommer rata den helt, andra som bara kommer tycka att det inte var en lika big deal som de hade trott, och slutligen vissa, vissa människor som kommer tycka att den är intressant, rolig och spännande. Hoppas jag.

Over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0