11-01-12

Konstig dag som ändå blev rätt skön. Vaknade upp efter alldeles för lite sömn och alldeles för lite plugg och åkte till skolan och skrev prov i Internationell ekonomi. Provet gick mer eller mindre åt helvete, troligtvis på grund av båda tidigare nämnda faktorer. Men ärligt talat, jag orkar inte riktigt bry mig. Jävla skitämne. Tråkigare ämne finns nog inte.

Svenska C sen och det enda som egentligen gjordes då var att vi fick veta att vi i företaget fått MVG på vår företagspresentation. Solklart MVG var det tydligen också, vår lärare hade inga kommentarer. Känns förbannat skönt. Sen var övriga lektioner inställda så trevligt nog åkte hem jag hem innan kl. 13.

Totaldäckade i några timmar (lär ju aldrig kunna sova ikväll...). Sen iväg på träning med tjejerna. Sjukt rörig träning. Av någon idiotisk anledning var mittväggen nere i Kvarnberga och eftersom jag var ensam tränare ikväll blev det halvplan. 18 tjejer på en liten sketen halvplan (hallen är ju redan liten när väggen är uppfylld) var ingen höjdare. Alla mina planer försvann, och det var svårt att hitta på nya vettiga övningar då vi hade en ny tjej nere och då måste man ju anpassa lite... Aja någon kaosträning får man ta.

Nu, plugg. Internationell ekonomi-rapport, idrottsuppgift och franskaläxa. Det SKA jag bli klar med ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0