pole dance nivå 2, pass 3

Som jag skrev i förra inlägget, är riktigt förkyld och därför blev inte träningen idag helt 100. Kände mig lite svagare och tröttare, men det gick.

Vi fortsatte träna full invert, som faktiskt börjar bli lite lite bättre. Är inte riktigt där än, måste lyckas trycka upp rumpan för att få "skrevet" (i brist på bättre ord) närmare stången. Men jag har kommit en bit på vägen i alla fall, till och med på min dåliga sida.

Sen tränade vi några nya trick, Crucifix och Inverted crucifix. Så idag var första gånge som vi hängde helt upp och ner! Det gick faktiskt riktigt bra, men jag fuskade lite... Var för kall om benen och fick därför inget grepp på stången så jag fick använda någon "grepp-sprej" som hjälp. Sen satt jag fast på stången, gjorde nästan ont. Måste se till att prova nästa vecka utan sprejen.

Vi fick även testa en ny spin, Corkscrew, och den var riktigt svår. Och brutal mot överarmarna, särskilt precis vid armhålan. Blåmärkena börjar redan ta sig. Hade problem med att få över höfterna helt på andra sidan stången, och att behålla ryggen mot stången istället för att vrida på mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0