intro

Dagarna sen jag kom hem från Göteborg har alla sett mer eller mindre likadana ut. Jag går upp sent, käkar något allmänt onyttigt till frukost/lunch och sitter sen i soffan och tittar på (läs: plöjer igenom) Grey's Anatomy. Ligger just nu i mitten av säsong 3, fantastiskt bra serie! Sen att jag varje dag går och lägger mig med planen att gå ut och gå ett varv runt Långsjön dagen efter, och sen faktiskt inte gör det, behöver vi ju inte prata om. Jag börjar få slut på ursäkter varför jag inte ska göra det, så det är väl bara att ta tummen ur innan jag växer fast i soffan...

Nu är det dock slut på slöandet ett litet tag och det började redan idag. Åt middag inne i stan och gick sen på bio med ett par vänner. Vi såg "The Amazing Spider-Man" och den var faktiskt riktigt bra! Och så har jag numera en liten kändis-crush på Andrew Garfield, haha! Sjukt kul att vi, tre stycken tjejer som är lite för gamla (två 19-åringar och en 20-åring), gick omkring och betedde oss som några 13-åriga fan-girls efteråt. Snygg, rolig och skön karaktär, vad ska man göra? Självklar crush.

Imorgon ska jag iväg och träffa Madde och Lindahl på dagen. Sen på fredag är det tjejmiddag hos Ellen + eventuell utgång och på lördag ska vi till Viktor och käka tacos. Awesome att få träffa alla lite för sen på söndag sticker jag och familjen till Gotland ett par veckor. Just nu är planen att vara där till 7 augusti, men jag får se, kanske åker hem tidigare. Ska försöka skriva lite (mycket) om Partille också när jag hinner och har lust.

Nu: mer Grey's!


The xx – Intro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0