bury all the pictures, and tell the kids that i'm okay

Om det var någon som undrade "vad i hela friden försiggår här" angående förra inlägget så var det så att jag blev tvingad. Nej okej inte direkt men kära Viktor påpekade lite surt att jag glömde gratta honom här i bloggen på hans födelsedag. Vilket så här i efterhand fick mig att tänka på att jag nog har glömt att gratta rätt många... Så grattis i efterskott på er, grattis i förskott och grattis om det nu skulle vara någon som fyller år idag.

Sitter här hemma och väntar på att mina vänner ska komma hit. Vi har gått från utgång till chilla till chilla + drinkar. Ja inte för mig, jag kör nyktert ikväll. Har varit lite sjuk nu ett tag och alkohol känns inte riktigt rätt + att jag har en hel del att göra imorgon.

Annars idag har jag inte gjort mycket, tvättat och fixat en massa inför Göteborg. På måndag sticker jag, Madde och brudarna ner till Götet och spelar Partille Cup. Det ska bli sååå kul. Lite löjligt att jag ser så mycket framemot att umgås i 6 dagar med mina 13-åringar, men Partille är så förbannat roligt. Stämningen är alltid magisk, handboll och sommar när det är som bäst. Hoppas på att vädret blir lite stabilare än Eken bara, visserligen blir det ingen lera i Partille för vi spelar på konstgräs men sol är ju så mycket roligare.


Kings Of Leon – Pyro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0