time is flying

Två veckor sen sist! Så vi kör en lista över vad som har hunnits med sen dess:
  • Dag 2 på SM gick helt okej. Dagen inleddes med frukost tillsammans med Svenskt näringsliv. Jag smet ut för att vara med på en intervju med TV4. Intervjuades två gånger (1 gång för lokalnyheterna) men det vettefan vart dessa intervjuer sändes för de som tittade på TV4 såg dem inte och jag har inte hittat dem på nätet heller... Sen dags för mässan. Intervjun med juryn kändes bra, men tyvärr gick vi inte hela vägen och hamnade inte i topp fyra. Så under gala-middagen senare på kvällen fick vi nöja oss med att sitta och lyssna på finalisternas presentationer istället för att själva stå där uppe. Det kändes helt okej det med. Efteråt gick vi ut och firade att Stockholm inte tog hem ett enda pris (vi höll inte måttet i år...).
  • Sista orienteringen ever! Världens skönaste känsla!
  • Poängjakten. Sjukt roligt! Jag var inte med och tävlade (man fick max ha 10 st i varje klass) utan sprang omkring och fotade istället. Vår klass hade temat LMFAO och vi totalt körde över alla andra klasser. Tyvärr uppskattades det inte riktigt och alla andra avundsjuka hatar oss tydligen och har x antal gånger försökt få oss diskade. Imorgon får vi resultatet så vi får väl se då vad som händer... Så himla kul var det hursomhelst. Käka ägg, ketcup och lök, dansa strippdans, vaxa bröstet, militäruppdrag, hämta random grejer, bada i iskallt vatten m.m. Bästa SMEK<3
  • Studentfotograferingen. Smart som jag är så hade jag lämnat in min klänning hos skräddaren för att sy upp den (som trevligt nog blev för kort). Men jag fick låna en klänning av Ellen, tur att man har så awesome vänner. Såg ut som ett riktigt kioskmongo på den enskilda bilden, förhoppningsvis blev klassbilden bättre. Har genom alla dessa år med skolfotografering konstaterat att jag aldrig kommer ha en karriär som modell.
  • Solat! Vädret var helt underbart förra veckan så jag passade på att pressa i solen i förhoppning om att få lite färg inför studenten. Vi åkte och stekte i Tullinge en av dagarna och grabbarna badade till och med. Jag hade möte på kvällen så jag ville inte förstöra håret (bra ursäkt).
  • Haft möte med de nya tränarna för mina tjejer. Gick jättebra och jag tror att det kommer bli bra nästa säsong. Det är två av papporna i laget som tar över i höst så de känner ju redan tjejerna. Men gud så jobbigt det är att tänka på att snart kommer jag inte vara tränare längre. Mina fantastiska tjejer, som jag kommer sakna dem!
  • Fotat lite för kommunen under Huddingedagarna. Vi firar 100 000 invånare och grejer. Så vi fotade lite, bland annat under ett lopp för småbarn. Så söta. Barn som tävlar är så underbara, så glada.
  • Ätit middag här hemma med bästa vännerna och kollade på eurovision. Så trevligt och mysigt att sitta ute och äta. Sen blev det ju inte direkt sämre när Loreen gick och vann hela skiten.
  • Målat klasslakan. Vårt första lakan blev inte godkänt av rektorn (hela skolan är verkligen emot oss) så vi fick hetsmåla ett nytt lakan idag. Det blev sjukt bra, bättre än det första, men det är fortfarande oklart om vi kommer kunna få poäng för det till poängjakten. Den som lever får se.
  • Insett att det är sjukt kort tid kvar. Hjälp!
Instagramskörd:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0