halloween - bcn by night

Igår var det som alla (som inte bor under en sten) vet halloween och vi hade en sjukt bra kväll här nere i Barcelona. Älskar verkligen halloween för jag älskar att hålla på och kladda med smink och blod och grejer. Och eftersom halloween bara är en gång om året så måste man ju gå all in. Det vill säga; fetsmink, teaterblod, blodpasta, flytande latex och toapapper. Hur kul som helst!
 
Flytande latex + toapapper
 
Halva halsen och örat, andra ögat + lite småtrasig mun och näsa. Mums.
 
Fick äran att sminka Camilla också, Joker-smile med säkerhetsnålar. Awesome. Och linserna är ju grymma.
 
Kvällen till ära så festade vi loss med roliga drinkar här hemma och själv drack jag Bay Breeze, Cape Codder och Woo Woo (alla innehåller vodka och tranbärsjuice). Hanna och Camilla körde Moscow Mule, Mojito och Rom och Cola, himla trevlig att bo med bartenders. När vi var klara med smink och annat så gick vi bort till Bloomsday och hälsade på Jessica. Hängde där ett tag, drack lite cider, snackade med dom på puben och fick några fina blinkande ringar. När Jessica hade slutat så drog vi till City Hall. Vi hade sjukt kul. Verkligen askul, har inte tyckt City Hall har varit så bra tidigare men musiken var så mycket bättre nu och sen var det såklart sjukt roligt när alla är utklädda. Här kommer lite fina bilder från natten: 
 
 
Jag och Hanna stannade till stängning, så efter lite latino-dans med några trevliga dudes så lämnade vi City Hall typ 06.20. Köpte en macka på ramblan, gick hem och tog en lång dusch för att få bort allt mysigt och trillade till sist i säng strax efter kl. 8. Förjävla bra kväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0