sitges

Igår tog jag och tjejerna tåget till Sitges, en liten stad som ligger ett par mil utanför Barcelona. Väldigt mysigt ställe, superfina hus, mysiga gator och väldigt fina sandstränder. Ska vara fullt ös där under sommaren, mycket festivaler, många nattklubbar och så, men det var rätt dött där igår och inte så mycket folk. Antar att det beror på att det är november... Sitges är tydligen the place to be om man är homosexuell man också, såg många nattklubbar för gay-guys.  
 
Vi vandrade runt ett tag i stan och kollade i lite affärer, gick ner till strandpromenaden och vandrade där ett tag och sen bestämde vi oss för att äta lunch. Hittade ett ställe som verkade mysigt, många spanjorer som åt där vilket ju brukar vara ett rätt bra tecken. Men vår servitör var lagom puckad (och lite full tror vi). Det tog en timme och 20 minuter innan vi fick får mat (och ursäkten för att maten dröjde var tydligen att det var fel på bong-maskinen, men övriga gäster fick ju sin mat så det var lite svårt att tro på...). Och inte nog med det, Hanna och Jessica fick en tallrik att dela på för idioten hade fattat det som att de ville dela på en tallrik när de egentligen sa att de skulle ha två av samma rätt. Suck... Vi lämnade ju ingen dricks om man säger så.
 
Tågresan hem sen var rätt kul. Vi var alla rätt trötta och slitna (ingen hade sovit speciellt bra natten innan) så vi satt mest och gjorde konstiga grejer och asgarvade. Skämde ut oss med andra ord. Övriga tågresenärer tittade rätt märkligt på oss... Vi har märkt att vi har ett litet eget sätt att vara på, haha. Det funkar bra när vi är i lägenheten men vi har tydligen börjat ta med oss vår lilla beteendebubbla ut offentligt vilket vi oftast inte märker förrän vi har gjort något halvkonstigt ute bland folk. Har konstaterat att det kommer bli svårt att återanpassa sig till "normalt och accepterat" beteende sen när vi kommer tillbaka till Sverige... Hehe. 
 
Idag är en seg dag. Har haft en konstig och tryckande huvudvärk sen jag vaknade och bara suttit med datorn i soffan/min säng. Får vara så ibland. 
 
Och Obama vann, det var ju himla trevligt faktiskt.
 
Bilder från igår, de sista två har jag tagit från Camilla. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0