ebs - dag 5 + pubcrawl

Igår var det testdag i skolan och provet var faktiskt inte så svårt som jag trodde. Det var vissa årtal och namn på olika regioner i Mexico som var lite jobbiga att komma ihåg men annars var det lugnt. Fick A på det, men jag vet att jag missade på drinkprovet istället även fast vi inte har fått tillbaka det. Jag har konstigt nog väldigt svårt att lära mig en av drinkarna (Lynchburg Lemonade) och skrev vodka istället för cointreau och missade lemon juice… Vilket innebär att jag nog får C på det provet eftersom jag antagligen får 4/5 rätt (betygsskalan är 75 % = C, 85 % = B, 95 % = A).
 
Eftersom det var fredag så fick vi efter lunchen äntligen göra alla veckans drinkar (21 st) med riktiga ingredienser (vi kör ju med färgat vatten under veckan). Man fick göra en drink var, jag gjorde en Screwdriver som är väldigt lätt (4 cl vodka, fyll med apelsinjuice). Sen fick vi förstås smaka på drinkarna (med sugrör), mina nya favoriter är: Moscow Mule, Cape Codder, Cuba Libre, Bay Breeze, Woo Woo, Long Beach Iced Tea och Sex On The Beach (både EU och US versionerna). Även Cosmo, Long Island Iced Tea och Lynchburg Lemonade var goda. Sen när alla hade smakat fick vi dricka upp drinkarna, nice.
 
 
Sen på kvällen var vi på ett pubcrawl (anordnad av EBS) med nästan hela gruppen. Vi började på en bar/pub som heter Dusk med lite fingerfood + tre drinkar (vi fick dock bara i oss två, en Mojito och en Caipirinha, för de var så starka).
 
Utanför Dusk.
 
Sen vidare till nästa ställe som var en ascool liten shot-bar. Sjukt awesome ställe, hela väggen var fylld med namn på olika shots, typ 500 st, men det stod inte vad det var för några. Så man får bara chansa och beställa något, och hoppas på att det smakar bra. Vi fick dock inte välja utan fick en en shot som bartendern satte en urgröpt apelsinhalva med socker och sprit i på och sen flamberade på bardisken. Riktigt god.
 
 
Ställe nr 3 var en bar som heter Bullocks, en lite mer sportig/rockig bar där alla väggar + tak var helt fullklottrade med graffiti. Där fick vi bara öl tyvärr…
 
 
Sen till en lite mer fancy bar där vi först fick shots (med grädde på, påminde om de blåa shotsen vi fick i Zakynthos, dracks på samma sätt och såg likadana ut förutom att de här innehöll Kaluha och var alltså bruna) och sen öl, vin eller champagne. Sen ytterligare en shot som smakade jordgubb.
 
 
Sen till sist så gick vi till det sista stället som var mer en nattklubb. Där lämnade lärarna oss och vi fick sköta oss själva. Var inte där så länge utan jag, Ellen, Olivia, Rasmus, Henry, Anders och tre finska tjejer gick ner till stranden vilket tog rätt lång tid… Väl framme badade Ellen och grabbarna och sen åkte vi hem och var väl hemma typ vid 4. Awesome kväll.
 
Idag har vi varit på stranden hela dagen och jag bränt sönder ryggen eftersom jag stod och flairade nästan hela tiden. Inte bra. Ska bara sola framsidan ett tag framöver tror jag, med massa solkräm... Nu ska vi snart iväg och käka lite, tapas och sangria hoppas vi kunna hitta. Ska bli riktigt nice för jag har inte provat varken tapas eller sangria. Sen blir det nog ut och ta någon drink + eventuellt lite dans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0