ebs - dag 6

Så har vecka två börjat, läskigt vad tiden går snabbt. Dagarna bara flyger fram, tur att det i alla fall är tre veckor kvar...
 
Dagen började som vanligt med drinkprov (Midori Sour, Amaretto Sour, June Bug, Screaming Orgasm och Mint Julep). Det kändes rätt bra som vanligt, det är oftast inte så svårt att plugga in drinkarna för att skriva de på papper men i baren är det sjukt svårt att komma ihåg dem samtidigt som man ska komma ihåg vilken ordning man ska göra dem, om man kan bounca någon alkohol/juice mellan glasen osv. 
 
Sen standard bar-träning, freepouring och flairing resten av dagen. Som jag skrev förut så har vi börjat med den svårare "competition/exhibition"-rutinen, och ja, den är svår. Men som med working-flairen så går det sakta men säkert framåt och vissa saker var ju lättare än andra. Rulla shakern ner längs armen funkar fortfarande inte riktigt. 
 
Efter skolans slut så stannade vi kvar för att träna mer i baren. Vår lärare Henrik hade inget speciellt för sig och var jätteschysst och stannade kvar för att hjälpa oss. Så skönt att få extra hjälp, vi var väl ungefär 12-14 st där och det var så mycket tystare än vanligt (utan alla dunsar och smällar från freepouringen). 
 
Sen iväg för att handla lite mat. Nu har jag nog mat så jag klarar mig ett tag. Fick tag på lite potatis och någon form av ris också, är så trött på pasta efter att ha ätit det i en vecka... Det går faktiskt hyfsat bra att hålla ner matkostnaden genom att äta hemma och göra lunchlådor/mackor hemma. Fast vi käkar ju ute lite då och då också såklart, igår var jag med några av tjejerna och käkade en asgod pizza på en pizzarestaurang som ligger precis runt hörnet. 
 
Tvätta har jag gjort idag också, och de andra tjejerna fick lära mig hur man tvättar med pulvertvättmedel, haha! Så svårt var det ju faktiskt inte, men jag kan inte minnas att jag gjort det förut... Kläderna går åt rätt snabbt här nere eftersom det är så varmt och man verkligen svettas en hel del (särskilt på flairen). Konstigt nog så har vi ingen tvättmaskin i vår lägenhet utan måste använda den i lägenheten under (där 8 av tjejerna bor). Så vi är 12 personer på en liten tvättmaskin vilket är lite småjobbigt faktiskt. Dagens i-landsproblem...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0