ebs - dag 8

Idag lyckades jag göra sex drinkar på 5.06 min. Känns jävligt bra måste jag säga, särskilt när vår lärare sa att det är riktigt bra jobbat efter bara en vecka bakom bardisken. Vi som ville fick stanna kvar efter skolan igen och vi körde två och två i baren, en som bartender och en som beställande gäst och under tiden gick Henrik runt så man fick lite extra attention en och en vilket verkligen var jättebra. Men jag var inte alls beredd på att han gick runt med tidtagarur. På slutprovet om några veckor så ska vi göra tolv drinkar på tio min, ”beställda” två i taget. Så vi gjorde alltså typ halva provet idag. Jag var dessutom inte beredd på att jag faktiskt skulle få prova på drink-provet då min bar-partner som körde innan mig gjorde en beställning i taget och fick sen lite tips och hjälp. Men när jag körde så fick jag en ny beställning så fort jag var nästan klar med den innan. Så stressigt, pulsen var nog uppe i 180 och svetten rann, och efteråt mindes jag typ inte vilka drinkar jag gjorde (tror att det var Midori Sour + Amaretto Sour, Cosmopolitan + Lynchburg Lemonade och Long Island Iced Tea + Woo Woo)… Jag gick nog på någon sorts autopilot. Men kul var det och jag måste erkänna att jag är rätt stolt. Körde igen sen tillsammans med Camilla, men var så skakig efter första omgången att det gick lite sämre. Har dessutom så sjukt svårt med drinken June Bug, fattar inte varför jag har så svårt att komma ihåg just det receptet…

Nu är det plugg som gäller som vanligt. Det är det vi gör här nere; går upp -> åker till skolan -> åker hem -> duschar och äter middag -> pluggar drinkrecept och fakta om spritsorter -> går och lägger oss. Vardag för en EBS-student i Barcelona. Men jag gillar det. 

Amarettor Sour och Midori Sour, bild från Camilla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0