tapas and the beach

Igår kväll hade vi jättetrevligt. Vi var 10 st tjejer som åkte till området Gracia som ska vara känt för bra tapasrestauranger. De flesta var dock rätt små så vi fick inte plats, men blev sen tipsade om ett ställe som vi kom in på. Det var väl dock inte riktigt vad vi hade tänkt oss, maten var god men det var knappast riktig spansk tapas… Det var lite mer modernt med mat från alla möjliga länder, jag tog in carpaccio, nudlar med gambas-räkor och shitake(?) och grilled cheese som visade sig vara getost. Det var helt okej, carpaccion var jättegod, men nudlarna var en besvikelse för det var nästan inga räkor alls.
 

Sen gick några av oss vidare för att ta en drink. Vi gick till Bullocks som vi var på i fredags, tog varsin drink och en shot. Sen gick de andra tjejerna vidare till shot-baren vi var på, men jag åkte hem för jag var grymt trött. Vissa av de andra hade tydligen varit ute till typ 7-8 imorse, så det var nog bra att jag åkte hem för jag hade verkligen inte orkat…
 


Idag har vi legat på stranden hela dagen. Blev inte så mycket flairing för mig idag (eftersom jag brände mig så mycket igår) utan mest bad och läsning. Men det var rätt nice det med.
 
Dagens lunch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0